Strategier til håndtering af ADHD børn

04/21/2011 by admin

Opdragelse og undervisning børn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kan være udfordrende som deres symptomer af uopmærksomhed er ofte kontraproduktivt at et kooperativ læring miljø. Der er dog mange strategier, der gør ansvar mindre skræmmende og belønninger sødere for pårørende og børn ens.

Struktur

Selv om et effektivt værktøj med de fleste børn, er struktur især vigtigt for børn med ADHD. At holde deres rutiner sikrer sæt dem et niveau af forventede og mindsket angst. Har konsekvent gange for stiger og sove og etablerer og opretholder rutiner for hjemmearbejde, måltider, leg, tv- og fritidsaktiviteter. Være så ensartet som muligt i alle aspekter af deres liv. Lejlighedsvis regel bøjning, der er ligegyldigt med de fleste børn kan være et tilbageslag for en person med ADHD.

Motion

Struktur, en rutine for fysisk aktivitet hjælper børn med ADHD forbrænde energi og tilskynder også konsekvent hviletider og søvnmønster. For børn, som ofte får en urimelig kritik for upassende klasseværelset adfærd, tillader deltagelse i holdsport nogle ADHD børn en arena, hvor de kan udmærke sig og modtage ros.

Kommunikere

Lider i stilhed er ikke en holdbar løsning for dem, der beskæftiger sig med ADHD børn. Kommunikere til pårørende barnets unikke behov hjælper med at holde på plads af rutiner og strategier, der fungerer bedst sammen med det enkelte barn.

Organisere

Fordi børn med ADHD har svært ved at organisere deres eget arbejde og spille materialer, bør bestræbelser til at bistå dem i disse områder. Ved at bruge opslagstavler, kalendere og diagrammer som visuelle påmindelser, og at holde omslag at adskiller genstand og tildelinger, er barnet givet værktøjer til at blive på opgave.

Undgå Overstimulation

Da bombardementet af information til børns sanser er hvad hindrer succes for børn med ADHD i nogle miljøer, klasseværelset, hjælper forenkle omgivelser et barn med ADHD lykkes. Den mindre støj og mennesker, for eksempel, i hans undersøgelse områder, jo mere sandsynligt han vil være i stand til at fastholde fokus og færdiggøre sit arbejde. Selv farver kan være distraherende for nogle børn, så overveje at styre klar af fed og modstridende farver og mønstre, når dekoration til barns værelse.

Overgangen advarsler

Selv bedste af organisatoriske rutiner vil uundgåeligt blive forstyrret af de daglige katastrofer i et aktivt liv. For et barn med ADHD får klarere og før han en heads-up advarsel, jo bedre han vil håndtere overgangen. Når det er muligt, diskutere og planlægge ændringer til hans rutine og kommende overgange.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com