Terapi for kroniske rygsmerter

05/26/2010 by admin

Kroniske rygsmerter påvirker millioner af mennesker verden over. Lige fra simple ømhed og irritation til svær, invaliderende smerte, kroniske rygsmerter har mange ansigter og kan alvorligt forstyrre livet for patienter. Der er behandlinger tilgængelige til at hjælpe med at administrere betingelsen kroniske rygsmerter.

Resten

Hviler en smertefuld tilbage er en fantastisk måde at reducere rygsmerter og hastighed heling af betændte rygmuskler. At undgå og/eller høj grad at reducere deltagelse i aktiviteter, der kræver overdreven tilbage bevægelser kan hjælpe med at styre kronisk ryg smerter og også hjælpe med at forhindre flare-ups. Ofte en kort periode af resten er alle, der er nødvendige for at afregne en kroniske rygsmerter opblussen.

Varme terapi

Anvende varme til en smertefuld tilbage flare-up kan bidrage til at øge blodcirkulationen til musklerne i ryggen, hvilket kan hjælpe med at øge tilbage fleksibiliteten og reducere rygsmerter. Varme terapi kan anvendes til smertefulde tilbage områder ved hjælp af en elektrisk varmepude og/eller en mikroovnen varme disk. Varme skal anvendes på de smertefulde områder i flere minutter (15 til 20 minutter ad gangen), flere gange om dagen hvis nødvendigt.

Smertestillende medicin

Der er forskellige smerte medicin til rådighed til behandling af kroniske rygsmerter. Disse medikamenter spænder fra grundlæggende over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) kraftigere opiate/narkotiske receptpligtig medicin. Disse medikamenter er generelt veltolereret og har potentiale til at drastisk forbedre kroniske rygsmerter niveauer. De mindre magtfulde over-the-counter narkotika anvendes normalt først før går videre til mere kraftfulde receptpligtige smertestillende medicin. Smerter medicin terapi bruges ofte i forbindelse med aktivitet modifikation og/eller injektion terapi til at styre betingelsen kroniske rygsmerter.

Injektion terapi

Mange tilfælde af kroniske rygsmerter undlader at reagere hensigtsmæssigt på aktivitet modifikation, hvile og/eller smerte medicin terapi. I disse vanskelige at administrere sager bruges injektion terapi ofte som en effektiv metode til behandling. Injektion terapi indebærer injektion af små mængder af et binyrebarkhormon, som er en kraftfulde anti-inflammatorisk agent, direkte ind i de smertefulde tilbage områder, normalt i eller omkring spinal diske og nerver. Kortison er den mest populære binyrebarkhormon bruges til ryg og/eller spinal injektioner, og det har potentiale til at drastisk reducere rygsmerter.

Fysioterapi

Fysioterapi, der normalt omfatter forskellige stretching og vifte af bevægelse øvelser ud over akupunktur og massage terapi, er en effektiv behandling modalitet at håndtere kroniske rygsmerter. Mange tilfælde af kroniske rygsmerter er forårsaget eller forværret af stiv, stram ryg muskler og irriteret spinal nerver. Forskellige fysisk terapi øvelser og behandlinger kan bidrage til at øge fleksibiliteten i rygmuskler og reducere irritation og betændelse i spinal nerver i ryggen, som alle kan bidrage til at reducere og/eller fjerne kroniske rygsmerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com