Den bedste Candida rense

04/17/2011 by admin

Den bedste Candida rense

Candidiasis eller overvækst af candida gær har været et stridspunkt mellem alternativ og konventionel læger i år. Hvis du mener, at symptomer du oplever er forbundet til denne anfægtede vækst af gær, vil nogle af de følgende oplysninger være til tjeneste for dig.

Hvad er Candida?

Candida, et medlem af en slægt af gærsvampe, har mange arter, der kan findes i de fleste mennesker og dyr. De arter, der oftest findes i pattedyr er Candida albicans (eller C. albicans). Candida er commensal, og typisk bor i tarm med andre flora og forårsager ingen særlig skade. Når der er særlige ændringer i miljøet, eventuelt en ubalanceret situation mellem bakterier og gær i kroppen, vil dette føre til det harmløse encellet candida i at blive flercellede og en invaderende fjende. På ydersiden, kan dette manifestere sig på flere forskellige måder, såsom trøske, Pfalz infektioner, hud og ble udslæt og gær infektioner. Overvækst af denne gær kaldes candidiasis. Naturlige praktiserende læger vil ofte tilskriver candidiasis forårsager mange problemer end blot ekstern infektioner.

Candida rense

Da candidasis ikke er anerkendt af de fleste læger som en sygdom, mange kur er gennemsyret af vilde påstande og har få videnskabelige undersøgelser til at bakke dem. Det første skridt i en candida Rens ofte består af et 1-2 måned kolon rense. Nogle læger ser handlingen af en kolon rense som unødvendig eller endda skadelig, og det anbefales, at du følger nogle skridt for sikkerhed. Sikre, at din kolon-udrensning specialist bruger engangs udstyr. Hvis du får en naturlægemidler Rens, vise en liste over de specifikke planteingredienser til din almindelige læge før du begynder. Bo godt hydreret under rense ved at drikke masser af væske. Det næste skridt kan være at tage en svampedræbende tillæg for et par uger som oregano olie, caprylic syre eller Threelac. Ting at huske på her, er, at du helt ikke er dræbe svampen, bare genskabe den naturlige balance mellem bakterier og svamp. Tage anbefalede doser på alle tidspunkter. Endelig tage en probiotisk i en måned for at fortsætte med at genoprette balancen i svamp og bakterier. Et par probiotika note er Latero-Flora og Garden of Life's Primal forsvar. Hvis du begyndte at rense som følge af visse symptomer, du oplever, Bemærk dine symptomer i slutningen af dette tredje trin. Hvis de er faldet eller forsvundet, du kan har genoprettet balancen, hvis de er ændret mindre, end du gerne, kan du gentage de tre trin.

Den anti-candida kost

Under Rens er det en god idé at følge en anti-candida kost. Teorien går at candida næres af visse fødevarer som sukker, og dette vil hjælpe med at holde candida i live, mens du forsøger at genoprette balancen. Nogle forslag på denne kost indeholde for at undgå alle sukkerarter, om forarbejdede eller raffineret (ingen undtagelser), for at ikke spise alle forarbejdede fødevarer, pasta, fuldkorn, pasteuriseret mælk, jordnødder og kaffe. Fødevarer, som du anbefales at forbruge er korn som quinoa og teff, bælgfrugter, mandel smør, fisk og skaldyr, mandel mælk og lav-stivelse grøntsager. Selvom ubevist af videnskabelige undersøgelser, en kombination af candida rense og kost er tilbøjelige til at reducere svamp indholdet af din krop.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com