Ringere Subluxation skulder behandling

05/31/2011 by admin

Ringere Subluxation skulder behandling

Ringere subluksation og dislokation af skulderen, er en fælles skade. Ofte som et resultat af bil krak eller sport skader, kræver den skadede skulder flere faser af behandlingen, før fuld mobilitet returnerer.

Indstillinger for restaurering

Lukket reduktion er den mest almindelige behandling for ringere subluxation. Lægen flytter leddene tilbage til deres rette positioner uden kirurgi, markedsføring eller "popping" lederen af humerus tilbage i sin sokkel. I ekstreme tilfælde, kan skulderen ikke repareres ved lukket reduktion på grund af forstyrrelser af sener, ledbånd eller knogler stykker. Hvis disse elementer blive fanget i fælles, er blokering af labrum hulrummet, en åben kirurgi nødvendigt. Åben kirurgi er også påkrævet, når ringere subluxation forårsager omfattende skader på nerver, muskler eller sener af det omkringliggende område. Sådanne skader er ofte et resultat af sportsgrene, som fodbold eller baseball eller køreveje ulykker.

Forberedelse til operation

Hvis skaden, der forårsager alvorlige smerter, kan medicin anvendes til adstadige patienten før de går ind i kirurgi. Lægemidler som morfin, valium og velbevandret er ofte brugt som forberedelse til åben kirurgi til at lindre smerter, slappe muskler og fremme endda hukommelsestab. Lidocain kan injiceres direkte i skulderleddet.

Første skridt til inddrivelse

Når skulderen er sat tilbage på plads, vil en slynge eller skinne blive brugt til at begrænse brugen af skulderen og håndhæve korrekt knogle fusion. Gennemsnitlig patienter bærer slyngen for to til tre, men det kan fjernes på patientens skøn. Resten er en væsentlig del af recovery.

Anvende is

Isen kan blive brugt som en smertestillende. Anvendelse i 20 minutters segmenter ved at bruge enten en ispose eller is svøbt i et håndklæde eller anbragt i en forseglbar plasticpose. Undgå direkte kontakt mellem is og hud. Is anvendes direkte på huden, når fjernet, kan trække hår og selv hud fra kontaktpunkt. Hvis smerter øges, kan non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen, bruges til at lindre hævelse og reducere smerten.

Mødes med læge

Planlægge en opfølgende aftale med lægen kontrollere status for knoglevækst og holde dig på sporet. Dette er afgørende for ældre patienter. Deres ringere subluxation kan hurtigt udvikle sig til en frossen skulder på grund af manglende bevægelse og helbredende hastighed. Som hævelse og smerte reducerer, vil lægen fjerne skinne og anbefale Fysioterapi at genoprette fuld vifte af bevægelse og styrke til skulderen. Mild isometrisk øvelser er indført for at øge bevægelse, den mest populære er skulder fleksion, pendul gynger og isometrisk skulder fleksion. I første omgang bør alle øvelser udføres med en træner eller fysioterapeut til at garantere form er korrekte og skulderen er ikke over øvet. Styrke stiger, kan lodder tilføjes. Vender tilbage til tidligere aktiviteter for tidligt kan resultere i redislocation i skulderen, hvilket reducerer risikoen for at genvinde fuld styrke og vifte af bevægelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com