Sådan Treat gift Sumac udslæt med orale steroider

06/12/2011 by admin

Sådan Treat gift Sumac udslæt med orale steroider

Orale steroider, såsom kortikosteroider, kan bruges til at behandle særligt alvorlige eller inficerede gift sumac udslæt. Administreret under nøje overvågning af en læge, kan orale steroider bringe hurtig og omfattende lindring fra smerter, kløe og blærer udslæt, der følge efter at komme i kontakt med en gift sumac bush.

Instruktioner

• Afgøre, om du er en kandidat til orale steroider som en måde at behandle gift sumac udslæt. Orale steroider ofte er ordineret af læger i tilfælde, hvor udslæt dække en stor procentdel af kroppen, eller når udslæt og forbrændte være blevet smittet. Derudover er orale steroider ofte anbefales til patienter, der behandles i øjeblikket til andre hudlidelser som eksem og mad allergi, eller som lider af astma.

• Besøge din læge eller sundhedsplejerske til at modtage en recept for orale steroider til at behandle din gift sumac udslæt. Din praktiserende læge bør vide, hvis du i øjeblikket tager receptpligtig medicin, og uanset om disse stoffer er kompatibel med brug af orale steroider. Din læge kan også vælge at behandle eventuelle inficerede eller brudt blister med kortison creme så godt.

• Tage de mundtlige steroider til at behandle din gift sumac udslæt. Generelt, vil du tage en større mængde af orale steroider i den første dag eller to, med de foreskrevne doser tilspidset i de næste 10-12 dage. Husk at fuldføre recept, selv om udslæt er fuldstændig forsvundet, for at forhindre udslæt fra at vende tilbage.

• Brug calamine lotion og havregryn bade til at supplere brugen af orale steroider. Calamine lotion kan beskytte blister udslættet bliver inficeret, og kan også absorbere væske, kan græde fra udslæt. Opløse kolloid vanilie i en afkøle til lunken bad vil også give yderligere relief fra kløe forårsaget af gift sumac udslæt.

• Se din læge, hvis udslættet ikke har været helt elimineret ved den tid, recepten for orale steroider er afsluttet. Dette kan indikere at udslættet er blevet inficeret, eller at blodforgiftning kan være opstået.

Tips & advarsler

  • Bivirkninger ved brug af orale steroider til behandling gift sumac udslæt omfatter søvnløshed, vægtøgning, facial hævelse, træthed, mavesmerter og acne. Tager orale steroider kan være risikabelt for dem, der lider af sukkersyge, da blodsukkerniveauet kan hæves.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com