Pronation problemer

04/16/2011 by admin

Pronation er en naturlig proces, der opstår, når du går. Hver gang en person tager et skridt, om walking eller ved løb, rammer foden jorden på en bestemt måde. Den rigtige måde er for hæl at røre jorden først. Derefter, når vægten af kroppen skifter, i midten af foden rører jorden. Som i midten af foden rører jorden, flader buen af foden. Denne udfladning proces kaldes pronation. Når gøres ordentligt, der er ingen symptomer, og processen er en ubevidst proces, som vi ikke mærke. Men hvis en persons fod ikke pronate ordentligt, symptomerne begynder at forekomme.

Pronation fodproblemer

Den mest almindelige pronation problem, der forårsager symptomer er over-pronation. Det betyder, at når du går, din fod flader for meget. Omfanget af den udfladning forårsager knoglerne til at udvide indadtil. Problemet pronation kan være forårsaget af går eller løber for hurtigt eller når iført forkert sko, overanstrengelse eller genetik. Symptomer forbundet med overpronation omfatter smerter i hælen, tendinitis (en hævelse og betændelse i achillessenen i hælen) og knæproblemer.

Flade fødder Symptom

Flade fødder kan også forårsage pronation problemer. Når børn fødes, er deres fødder normalt flad. Når de begynder at lære at gå og gå mere, en bue er meningen for at udvikle. Hvis svangen fattes for at udvikle, forbliver at foden flade. Den rette pronation kan opstå som følge af den flad fod, og symptomer udvikle. Symptomer på dette problem omfatter en mund, der ser alt for fladt eller mangler i en bue, udspænding af foden rive, betændelse i mund sener, rivning af foden sener, smerte eller permanent handicap.

Andre symptomer

Ud over de symptomer, der beskrives ovenfor, er pronation problemer tilkendegivet ved smerte i anklen shin hofte, og tilbage. Disse problemer kan være persistente og kronisk og intensivere med walking eller atletisk aktivitet.

Diagnose

Typisk, pronation problemer er diagnosticeret efter en konsultation med lægen om de symptomer, du oplever. En læge kan også ønsker at observere du vandre og køre for at forstå hvordan fødderne Curveball. Endelig, en læge kan afgøre pronation problemer ved at kigge på dine sko, fordi dem med pronation problemer har unormal bære mønstre på deres sko, at de ikke går korrekt.

Behandling & forebyggelse

Symptomer og pronation problemet sig selv, er almindeligt behandles af orthotics. Orthotics er slidt i skoene og korrigere svangen af foden. De sikre, at den rette pronation opstår, og at hælen rører først når walking efterfulgt af hvælvede foden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com