Slidgigt symptomer & behandling

04/11/2011 by admin

Slidgigt symptomer & behandling

Slidgigt er også kaldet degenerativ ledsygdom, fordi det langsomt bærer ned brusk i leddene. Det er den mest almindelige form for gigt. Det udvikler sig langsomt, i sidste ende forårsager alvorlige smerter og immobilitet. Det påvirker hænder, hofter, knæ og ryg. Der er ingen kur mod slidgigt, men der er behandling for at mindske smerter og tillade bevægelse.

Smerter og stivhed

Slidgigt forårsager smerter under aktivitet og efter aktivitet. Smerten kan blive svær. Stivhed forekommer efter perioder med inaktivitet, som i morgen når du først stige.

Fleksibilitet

Efterhånden som sygdommen skrider frem, leddene bliver vanskeligt at bevæge sig og i sidste ende kan blive immobile. Bone Sporer--hårde klumper, at afskrække fleksibilitet--kan danne.

Initial behandling

Hvile leddet for 12 til 24 timer efter brug. Tage pauser mens du bruger fælles. Motion for at styrke musklerne omkring leddet, og tabe sig for at lindre stress på leddene i almindelighed.

Fortsat behandling

Som sygdommen skrider frem, skal du bruge acetaminophen til smerte og NSAID (såsom Aleve) for smerter og betændelse. Tramadol er en receptpligtig medicin for smerter.

Alvorlige tilfælde

Kodein eller propoxyphene er recepter lægemidler, der anvendes i avanceret tilfælde af sygdommen. Læger kan ordinere kortison skud, og fælles udskiftning kirurgi er en anden mulighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com