Urter til at hjælpe kvinder med PCOS får gravide

03/17/2011 by admin

Center for Disease Control rapporterer, at så mange som én ud af 10 kvinder i USA lider af polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en endokrine lidelse karakteriseret ved hormon ubalancer, sent eller fraværende ægløsning og infertilitet. Behandlinger for PCOS spænder fra fertilitet medicin til æggestokkene boring, som kan være meget invasive og dyrt. Behandling af infertilitet skyldes PCOS kan ske naturligt ved hjælp af urter såsom soja isoflavoner og progesteron creme til at regulerer menstruationscyklus og fremkalde ægløsningen.

Østrogen

Østrogen dominerer den første halvdel af din menstruationscyklus. Dette hormon hjælper med at regulere opbygningen af din livmoderslimhinden til den rigtige tykkelse og regulerer ægløsning. Kvinder med PCOS kan have en ubalance i østrogen, som kan forhindre livmoderslimhinden i at udvikle sig korrekt og langsom eller stoppe ægløsning opstår, som kan gøre det vanskeligt eller umuligt at blive gravid.

Sojaisoflavoner er en urtekosttilskud, der kan hjælpe kvinder med PCOS har ægløsning. De er taget på cyklus dag tre til syv eller cyklus dag fem til ni. Doser spænder fra 80-150mg. Det er tilrådeligt at have din estriadol i blodet overvåges af en læge, når du bruger soja isoflavon kosttilskud, bare det samme som hvis du bruger receptpligtig medicin. Baseline estriadol niveauer kan afgøre, om du er tilbøjelige til at ægløsning i en bestemt cyklus, som vil hjælpe dig, hvis du kan blive gravid.

Progesteron

Progesteron er det hormon, der styrer den menstruelle cyklus efter ægløsning, kendt som den luteale fase. I løbet af denne tid, en cyste former fra bristet hårsækken hvor ægget blev udgivet; denne cyste producerer progesteron i forventning om at støtte en graviditet. Kvinder med PCOS kan finde, at deres niveauer af progesteron i denne fase er lav, hvilket kan føre til kemiske graviditeter--aborter-- eller manglende embryo implantation. At øge progesteron kan gøres gennem brugen af en bioidentical progesteron supplement, til rådighed i håndkøb.

Bioidentical progesteron er tilgængelig i pille, creme og stikpille form. Det bruges fra dagen efter ægløsning indtil dagen før din forventede periode. Denne medicin er syntetiseret fra diosgenin taget fra vilde yams eller soja og er tilgængelige i håndkøb. Progesteron creme, anvendes 1/8 til 1/4 af en teskefuld creme til din nakke, skuldre, mave eller lår begynder fra den dag du har ægløsning og slutter dagen før din forventede periode. Det er også nyttigt at have din progesteron overvåges af en læge, da hvis din progesteron niveauer drop det kan forårsage en abort.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com