Irritabel tarm syndrom urter

01/09/2011 by admin

Irritabel tarm syndrom urter

Irritabel tyktarm, også kendt som IBS, spastisk colon eller spastisk colitis, er en gastrointestinal lidelse. Traditionelle medicinske behandlinger for tilstanden omfatter, at undgå visse udløser fødevarer, medicinsk behandling og psykologisk rådgivning. Urter kan også være fordelagtigt i forvaltningen af irritabel tyktarm.

Årsager

IBS ofte opstår i teenageårene eller tidlige voksenalder og er mere almindelig hos kvinder. Anatomiske årsager til syndromet omfatter fødevarer irritanter, laktose intolerance, madforgiftning eller tyktarmskræft. Tilstand, dog, er mere ofte forbundet med psykologiske faktorer som stress, depression og angst.

Symptomer

Symptomer omfatter smerter i underlivet, gas, oppustethed, diarré eller forstoppelse.

Humle

Selv om der er ingen videnskabelig forskning til dato, humle, en vigtig plante i brygning af øl, har traditionelt været brugt til at dæmpe angst forbundet med irritabel tyktarm.

Citronmelisse

Citronmelisse, med sin velkendte beroligende kvaliteter, kan bruges sammen med hvile og varme til at berolige en nervøs mave forbundet med syndromet.

Pebermynte

Når pebermynte indtages efter måltider som en coated kapsel, hjælper snarere end af dets blade, det til at mindske sværhedsgraden af symptomer forårsaget af irritabel tyktarm.

Andre urter

Fire hundrede milligram af hvidløg, er to til tre gange om dagen, gavnligt for antibakterielle eller svampedræbende aktivitet. 20 milligram af cat's claw og 250-500 mg af olivenblads hjælp på samme måde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com