EPA antimikrobielle forordninger

06/17/2010 by admin

EPA antimikrobielle forordninger

I USA regulerer Environmental Protection Agency brugen af antimikrobielle stoffer. Antimikrobiel pesticider dræbe eller stoppe væksten af svampe, vira og bakterier. Antimikrobielle produkter også beskytte overflader og vandveje fra forurening fra bakterier, vira, alger og protozoer. Ifølge EPA bruger folk mere end en milliard dollars om året på antimikrobielle produkter.

Typer

EPA regulerer produkter, der anvendes til at kontrollere væksten af alger i vandsystemer, ud over produkter, der behandler smitsomme sygdomme hos dyr. Autoklaver, desinfektionsmidler, desinfektionsmidler og antiseptiske midler skal følge EPA regler. Sundhedspersonale afhænger sterilisatorer hospital miljøer til at rense medicinsk udstyr. Folk bruger desinfektionsmidler i sundhedsvæsenet og i hjem for at ødelægge svampe og bakterier er til stede på hårde overflader. Desinfektionsmidler omfatter rengøring produkter, der bruges i puljer og vand renseapparater. Og folk bruger sanitizers til rene hænder, køkkenredskaber og retter. Antiseptika bruges til at forhindre spredning eller vækst af mikroorganismer.

Undtagelser

EPA antimikrobiel regler dækker ikke brug af antimikrobielle midler i lægemidler til konsum. I USA 's Food and Drug Administration registrerer og godkender antimikrobiel menneskelige medicin.

Ansøgning

EPA kræver alle nye antimikrobielle produkter registreres under myndighed af den føderale insekticid, fungicid og rodenticider Act. Registranter skal indgive en erklæring til EPA, der indeholder en kopi af etiketten på produktet, retninger og medicinske krav. Navnet på pesticidet bør indgå i opgørelsen, ud over navn og adresse på den person, der sælger narkotika. EPA antimikrobiel regler også kræve pesticid klassificeres som almindelig brug eller begrænset brug.

Gebyrer

EPA antimikrobiel regler kræver et ansøgningsgebyr at have et produkt anses for EPA godkendelse. Der er mere end 140 gebyr kategorier. I 2010 koster indsendelse af en ny aktiv ingrediens til godkendelse en ansøger ca $200.000. Hvis en ansøger indgiver et produkt, der svarer til et eksisterende produkt og indeholder EPA godkendte ingredienser, er ansøgningsgebyret en relativt lav $1,365. Små virksomheder kan kvalificere sig til op til 75 procents rabat i gebyrer.

Godkendelse

EPA anmode prøver af antimikrobielle produktet før endelig godkendelse. EPA godkender normalt varer bestående af EPA-registrerede ingredienser allerede er på markedet. EPA vil sætte nøjagtige anvendelsesformål og dosering af produktet. Når en virksomhed har EPA godkendelse for sit produkt, kan virksomheden begynde at bruge eller sælge produktet. Hvis ingredienserne i en antimikrobiel pesticid ændrer, skal EPA reapprove produktet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com