Tang ernæring

05/15/2010 by admin

Tang ernæring

Næringsstofferne i tang er gavnlig for den menneskelige krop på mange måder. Tang er en stor kilde til calcium og jern, både til gavn for stærke tænder og knogler. Kostfibre findes i tang er godt for vægtkontrol. På grund af alle de positive fordele ved tang, kan en kost, der omfatter en lille Tang være værd at overveje.

Næringsstoffer

Tang er lastet med gavnlige næringsstoffer, er lavt på mættet fedt og er lavt kolesterol. Det indeholder vitaminerne A, C, E og K. Nogle af de mere almindelige mineraler fundet i tang er niacin, fosfor, calcium, jern, kobber og magnesium.

Fælles typer

Et par af de mere almindelige typer af tang er hiziki, kombu, agar, arame og wakame. Hiziki er rig på calcium, mens kombu tang er en stor kilde til jern, calcium, kalium og vitamin C. Agar kan bruges til at gøre Tang salater og er højt i jod. Arame og wakame tang er fyldt med næringsstoffer, såsom vitamin A og B, kalcium, jod og kalium; wakame indeholder også jern og fosfor.

Hud fordele

Næringsstoffer og aminosyrer findes i tang bidrage til at gøre din hud glat og blød, reducere subtile rynker og linjer. Mennesker, der lider med hud betingelse rosacea finde, at vitamin B næringsstofferne i tang bidrage til at reducere rødme af deres hud.

Hår fordele

En kost, der omfatter en lille Tang fremmer sundere hår. Det giver håret akslerne og hovedbunden med vitaminer og mineraler er nødvendige at styrke hår tråde, giver håret en skinnende og skinnende look.

Vægt kontrol fordele

Tang kan hjælpe kontrol kropsvægt. Forskerne Dr. Iain Brownlee og Professor Jeff Pearson fra Newcastle University i Australia har fundet, at naturlige kostfibre calciumalginat, findes i tang, stopper kroppens fordøjelse af fedt bedre end mange vægttab produkter, der i øjeblikket sælges over-the-counter.

Overvejelser

I forhold til planter og grøntsager dyrkes på land og til typerne af kød, indeholder Tang betydeligt flere næringsstoffer. Japansk Tang hiziki indeholder f.eks 10 gange calcium mælk og otte gange mængden af jern, som findes i kød.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com