Hvordan man bruger Pacemaker monteret

05/10/2011 by admin

En pacemaker er en medicinsk anordning, der er indsat i kroppen til at regulere hjerterytme. En regelmæssig hjerterytme er nødvendigt at holde en sund og aktiv. Siden deres introduktion i 1950 ' erne, har pacemakere bidraget til at øge kvaliteten af liv ledet af folk med hjerte problemer. I 2010 fastslår National Academy of Engineering, at over 400.000 pacemakere er implanteret i patienter hvert år.

Instruktioner

• Besøge lægens kontor og beskrive dine symptomer. Det er vigtigt for lægen at vide hvis du har hurtige dundrende eller hjertebanken i brystet, hvis du føler sig ør eller træt, hvis du er forpustet, hvis du oplever smerter i brystet, eller hvis du har besvimelse.

• Tage tests som anvist af din læge. Lægen vil vælge den mest hensigtsmæssige test for dig baseret på dine symptomer og lægens vurdering af din nuværende tilstand. American Heart Association anbefaler, at simple tests udføres først, efterfulgt af mere grundig dem om nødvendigt. De mest almindelige test omfatter en hvilende elektrokardiogram, som giver nyttige oplysninger om rytmen af hjertet og hvis det er overbebyrdede eller udvidet.

• Planlægge en opfølgende aftale med lægen om at modtage resultaterne. Hvis kirurgi anbefales, kontakte din sundhedspleje udbyder og book dit hospital besøg.

• Besøg på hospitalet for pacemakeren montering. Dette er normalt udføres under en lokalbedøvelse, selv om nogle gange en generel anæstesi kan være påkrævet. Operationen tager omkring en time. Du kan blive udskrevet samme dag eller have en overnatning. Pacemakeren kontrolleres grundigt, før du forlader for at sikre, at det fungerer korrekt.

• Følg din lægens råd fuldt som du genoprette fra din operation. Visse aktiviteter vil være begrænset, så du ikke bør køre bil i en uge efter operationen og du skal ikke løfte tunge genstande i to uger.

• Besøge din læge for en opfølgende konsultation. Din læge vil kontrollere på dine healing og generelle sundhedstilstand. Følg eventuelle yderligere rådgivning tilbydes af din læge for at opnå den bedste sundhed mulig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com