Alkohol & lav Diastolisk blodtryk

05/05/2011 by admin

Folk er konstant at blive advaret, forbrugende alkohol kan være farlige. Alkohol kan have en indvirkning på hjernefunktion, lever, vægt og blodtryk. Nogle mener, at forbruget af alkohol kan sænke Diastolisk blodtryk.

Definition

Blodtrykket måles med to numre. Det første tal er det systoliske tal. Systoliske antallet er presset fra blodet, når hjertet slår. Det andet tal er det diastoliske tal. Det diastoliske tal er presset fra blodet når hjertet er afslappet.

Fakta

Ifølge høj Pressure.com blod viser mange undersøgelser, at Alkohol og blodtryk er relateret. De fleste af disse undersøgelser antyder faktisk, at Alkohol øger blodtrykket. Omkring 7 procent af alle tilfælde, højt blodtryk kan være knyttet til alkoholforbrug og 25 procent af hypertension tilfælde er relateret til alkohol.

Misforståelse

En af grundene til, hvorfor folk tror, alkohol kan føre til lavere blodtryk er en undersøgelse udført af den indre Arkiv medicin. Resultaterne tyder på, at Alkohol sænker det diastoliske blodtryk, men undersøgelsen var begrænset til et meget lille antal mennesker og undersøgelsen var kun for en 24-timers periode.

Risiko

Hvis de fleste af undersøgelserne er korrekte og alkohol øger blodtrykket, kan drikke alkohol være meget farligt. Højt blodtryk kan skade arterierne, hjerte, hjerne og nyrer. Ofte er der ingen advarsel synger for højt blodtryk. Det er derfor højt blodtryk er kendt som "den tavse dræber."

Behandling

Kan tages skridt til at sænke blodtrykket. Spise en bedre kost, udøver oftere og tager nogle medicin kan alle lavere blodtryk. En anden måde at undgå højt blodtryk er at begrænse mængden af alkohol du forbruge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com