Hvordan man undgår smerter ifølge Maslow

02/12/2011 by admin

Hvordan man undgår smerter ifølge Maslow

Ifølge Abraham Maslow, folk er motiverede til at handle efter to grundlæggende begær: oplever glæde og undgå smerter. Maslow yderligere nedbryder menneskelige behov i fem områder, som han arrangerer hierarkisk. Som folk finder deres grundlæggende behov opfyldt, de bevæger sig at opfylde højere behov. Hvis grundlæggende behov ikke er opfyldt, der bliver en kilde til smerte for individet, indtil det er opfyldt.

Instruktioner

• Mød din basale fysiologiske behov, som omfatter luft, vand, mad og søvn. De fleste af disse behov er afgørende for overlevelse. Mennesker uden de særlige behov opfyldt ville faktisk oplever en stor fysisk smerte og ville gøre alt i deres magt for at finde løsninger. Ifølge Maslow, som disse behov er opfyldt, bliver et andet niveau af behov klart.

• Mød behov omkring følelse af sikkerhed. Personer, der ikke føler sig sikker vil opleve smerte, indtil de føler sig sikker. Sikkerhed for et barn kan indebære, at have en stabil hjem miljø og pårørende. Sikkerhed for en voksen kan omfatte sundhed, stabil beskæftigelse og et sted at bo. I sit papir, "En teori af menneskers Motivation," påpeger Maslow, at nogle voksne udvikler neuroser og tvangshandlinger i et forsøg på at skabe orden og en følelse af sikkerhed i en verden, hvor de ikke føler sig sikker.

• Mød behov for kærlighed og tilhørsforhold. Maslows teori forklarer, at når folk føler sig trygge i deres omgivelser, de næste vende deres opmærksomhed på deres behov for at føle sig elsket og accepteret. Dem, der ikke føler sig en følelse af kærlighed og tilhørsforhold i deres eget miljø vil fiksere på at nå, for at afslutte den smerte, som de føler, at resultaterne fra sit fravær.

• Mød agtelse behov. Personer generelt ønsker til agtelse sig selv og andre højt, og de ønsker for andre til agtelse dem meget baseret på deres præstation og andre positive kvaliteter. De ønsker først at være uafhængige og tillid til deres egne evner, og for det andet at opnå respekt og endda anerkendelse fra andre. Dem hvis agtelse behov opfyldes fremstå som selvsikker, i stand til udøvende kunstnere. Dem, der ikke har de behov opfyldt lider af dårligt selvværd og en følelse af hjælpeløshed.

• Opfylde behovet for selvrealisering. Maslow beskriver selvaktualisering som møde for de behov, der gør enkeltpersoner entydigt, hvem de er. Selv selvbevidste individer, der ikke behandler deres unikke begær og talenter vil føle ubehag og utilfredshed. Vis grad af accept af tingene som de er kan være nødvendig for at helt løse dette behov, men privatpersoner kan også henvende selvaktualisering ved at forfølge deres egne gaver og talenter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com