Restless ben syndrom medicin

06/05/2010 by admin

Restless ben syndrom (RLS) kendetegnes ved en brændende, smertende, snurrende smerter i benene og en trang til at bevæge dine ben rundt når du liggende i sengen eller ellers bliver inaktive. Du kan føle RLS symptomerne i dine arme, selvom symptomerne er oftest opleves i din kalve og fødder. Restless ben syndrom kan afbryde normal sovevaner for nogle mennesker. Der er en bred vifte af medicin, der bruges til behandling af RLS.

Jerntilskud

RLS kan stamme fra andre medicinske tilstande, herunder perifer neuropati og lavt jern niveauer. Tale med din læge om at tage et jerntilskud til at se, om dette vil hjælpe stoppe din rastløse ben symptomer.

OTC smertestillende midler

Mild RLS symptomer kan lindres ved brug af over-the-counter (OTC) smertestillende medicin såsom ibuprofen.

Beroligende midler

Muskel afslapning og sovepiller, der er klassificeret som benzodiazepiner anvendes af RLS syge, som rapporteret af Mayo Clinic (Se ressourcer). Disse stoffer lindre ikke de trækninger og andre symptomer på RLS, men kan hjælpe dig med at få en bedre kvalitet af søvn, hvis din normale mønstre er afbrudt.

Medicin for neurologiske lidelser

Lægemidler, der anvendes til behandling af krampeanfald og neurologiske lidelser som Parkinsons sygdom kan ordineres for rastløse ben syndrom, herunder Neurontin og Sinemet.

Effektivitet

Hver person med RLS skal se, hvilken type stof virker for ham, som hver sag er forskellig. Sommetider, en medicin, der har kontrolleret RLS symptomerne for en periode af tid stopper i orden, og en ny terapi skal findes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com