Pentoxifyllin bivirkninger

07/04/2011 by admin

Pentoxifyllin er en medicin, der forbedrer blodgennemstrømningen. Læger ordinere hovedsagligt for at behandle folk med kredsløbsproblemer i arme og ben. Tilgængelige under varemærket Trental og i generisk form, pentoxifyllin er forbundet med nogle bivirkninger, men de er ikke fælles.

Midlertidige bivirkninger

Angst, forstoppelse, svimmelhed, gas, hovedpine, fordøjelsesbesvær, tab af appetit og kvalme kan forekomme, når patienten begynder at tage pentoxifyllin, men disse bivirkninger er midlertidige.

Sjældne bivirkninger

Andre mulige, men sjældne bivirkninger omfatter skrøbelige fingernegle, forvirring, ændringer i vision, konjunktivitis, depression, mundtørhed, ørepine, væskeophobning, øget spyt, næseblod, kramper og rystelser.

Lavt blodtryk

Pentoxifyllin kan forårsage lavt blodtryk. Tegn er svimmelhed eller svimmelhed når at komme op fra siddende eller liggende. Ekstremt lavt blodtryk kan medføre besvimelse.

Mulige hjerte virkninger

Sjældne alvorlige kardiale bivirkninger er blevet rapporteret hos mennesker, der tager pentoxifyllin, der også har hjertesygdom eller en hjernesygdom. Symptomer omfatter hurtige hjerteslag, åndedrætsbesvær og brystsmerter, undertiden svær.

Allergisk reaktion

Sjældent, oplever nogle mennesker en allergisk reaktion på pentoxifyllin. Tegn er hævelse, synkebesvær, ondt i halsen, og feber og kulderystelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com