Narrestreger at sætte nogen til at sove

08/08/2010 by admin

Narrestreger at sætte nogen til at sove

Søvn er uden tvivl vigtig, og mængden søvn, du får i en nat vil bestemme hvordan du står over for resten af din dag. Hvis du ikke får nok søvn, vil det begynde at påvirke dit humør, din arbejde, dit sociale liv og dine Hobbyer. Bekymring for din seng-mate eller at blive vågnede af hans konstante bevægelse vil begynde at påvirke jer begge. Der er mange metoder og tricks til at sætte dig selv, dit barn eller en anden til at sove.

Trykpunkter

Den indre del af håndleddet, bunden af kraniet og lige under den indre ankel er alle trykpunkter, der kan tilgås sikkert for at slappe af eller sætte nogen til at sove. Bruge begge dine tommelfingre og lægge pres på disse områder. Hvis du er praktiserende trykpunkter på en anden til at hjælpe dem sove, Sørg for at spørge, hvis du bliver alt for fast eller blid.

For spædbørn

Hvis du er forælder, så ved du, at hvis dit barn ikke sover, du ikke sover. Bliver afholdt, rystet, nynnede eller sunget til er alle afslapning metoder, der bruges til at sætte børn til at sove. For sunde spædbørn ikke har de understrege, at en voksen har, er sovende problemer sandsynligvis på grund af miljøet. Tricks til at sætte dit barn til at sove vil afhænge af hendes præference. Prøv forlader en nightlight på for en aften. Den næste nat, holde rummet i komplet mørke, og derefter måle hvilken nat hun sov bedre.

Hvid støj

Tro det eller ej, kan disse cheesy "lyde fra naturen" album, som du engang hånede faktisk gøre en forskel i sove vaner. Ligesom nogle mennesker sover med fans blæste for hvid støj, kan du blive lullet ind i afslapning ved lyden af regn over vand, mild regn eller endda lyden af regnskoven. Lyden af regn, for eksempel, er velkendte og ikke-påtrængende, og når spillet på repeat, sin konsekvens vil slappe af dig til at sove. Dette er især nyttigt til husstandene, der har et stort antal mennesker i dem, især hvis de er alle på en anden sovende tidsplan.

Slappe af

Har nogen kildre dine arme eller tilbage let med hånden, eller give dig en massage før sengetid. Enhver metode til konsekvent afslapning vil snart har du sover.

Forholdsregler

For at undgå at skulle lave tricks for at holde dig snoozing, forsøge at holde væk fra kulhydrater før sengetid. Som carbs fordøje, bliver de til sukker, der vil holde dig vågen om natten. Det samme kan siges om noget med sukker i det, som sodavand og alkohol. Før sengetid, undgå ser noget stimulerende, eller diskutere emner, der vil få dig arbejdede følelsesmæssigt.

Varm mælk

Næsten alle har hørt for at drikke varm mælk, hvis du ikke kan sove. Dette skyldes, at mælk har tryptofan i det, som er den samme ingrediens findes i Tyrkiet, der siges at fremkalde søvnighed. Mens dette er sandt, er der ikke nok tryptophan i enten mælk eller Tyrkiet faktisk sætte dig til at sove. Stadig, mange føler sig søvnige efter en tilfredsstillende varmt måltid og varmen fra mælken kan gøre det samme for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com