Sådan Treat Stevens - Johnson syndrom

12/27/2010 by admin

Smuk og sund hud er noget, de fleste mennesker treasure. Hudsygdomme som acne er generende og pinligt for de fleste, men nogle forhold kan være smertefuldt, så godt. Stevens - Johnson syndrom er en sjælden hudlidelse, der påvirker én ud af en million. Behandling af Stevens - Johnson syndrom kan være relativt udfordrende.

Instruktioner

• Kontakte en øjenlæge. Steven-Johnson syndrom kan forårsage ardannelse i øjenlågene. Dette vil i sidste ende føre til begrænsede vision. Dette bør være den første kontakt til nogen, der er diagnosticeret med denne lidelse.

• Brug aktuel smertestillende anæstetika og antiseptiske midler. Huden vil være meget følsomt og smertefuldt. En læge vil bestille særlige cremer og teste dem, der fungerer bedst for patienten. Anvende nogen form for medicin per kørselsvejledningen.

• Modtage IVIG behandling. Fordi Stevens - Johnson syndrom er så sjældne, er nogle af behandlingerne meget eksperimenterende. Udfører IVIG behandling kan ikke arbejde på alle patienter, men der har været nogle dokumenteret succes med processen.

• Undgå overdreven brug af ginseng, sulfonamider, penicilliner, barbiturater og phenyton. Brugen af disse stoffer har været knyttet til forårsager Stevens - Johnson syndrom. Mange af disse stoffer er fundet i over-the-counter og ordineret medicin. Blive informeret om de stoffer, der går ind i systemet og de beløb, der anvendes.

• Deltag opslagstavler, der diskuterer Stevens - Johnson syndrom. Dette er en meget sjælden sygdom, og det vil være afgørende, at patienterne opsøge andre mennesker med tilsvarende betingelser. De vil være i stand til at tilbyde støtte og indsigt om de bedste måder at håndtere lidelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com