Attention Deficit Disorder & kost hos børn

01/04/2011 by admin

Attention Deficit/Hyperactivity Disorder (ADHD) er præget af impulsiv adfærd, manglende opmærksomhed og hyperaktivitet. Børn er ofte diagnosticeret efter andre betingelser er udelukket. Medicinsk og psykologisk evalueringer er ofte udføres, og interviews er udført for at diskutere barnets adfærd med forældre eller værge og lærere og andet skolepersonale for at korrekt diagnosticere ADHD.

Overvejelser

Attention Deficit/Hyperactivity Disorder hos børn er ved at blive diagnosticeret på en stigende rente. Hvad har ændret sig i de sidste 50 år, der har øget antallet af børn diagnosticeret med ADHD? Vi har et øget antal giftstoffer i vores miljø og vores samfund er blevet mere tempofyldt, med fokus på måltider, der er praktisk.

ADHD hos børn: fødevareallergi og Nutrional problemer

Attention Deficit/Hyperactivity Disorder er ofte menes at være forårsaget af kost, herunder fødevareallergi og ernæringsmæssige problemer. Meget af vores kost er blevet mangelfuld i essentielle næringsstoffer. Ved at fjerne fødevarer som mejeriprodukter, junkfood, frugtsaft, sukker, chokolade, forarbejdet kød og stegte fødevarer fra familiens kost, kan det snart blive klart hvad forårsager dit barn symptomer. Langsomt kan du tilføje disse fødevarer tilbage i og overvåge dit barns adfærd for at se om der er en stigning i symptomer. Symptomerne er ofte faldet ved at reducere stimulanser i ens kost. Undgå fødevarer med højt indhold af sukker og kulhydrater kan stabilisere aktivitet i hjernen.

Hvad skal medtages i en ADHD kost

Tænk hvis et barn med ADHD kunne koncentrere sig bedre, lære mere og udviser mere selvkontrol--alle ved en ændring i spisevaner. Du kan medtage et højt proteinindhold, lave kulhydrat morgenmad i dit barns kost til at give mad til hjernen. Det er vigtigt, at dit barn spiser en masse vand, frugt og grøntsager samtidig undgå eksponering for metaller i kosten, fra aluminium til tungmetaller. Tilføje hørfrø eller hør olie til en kost kan øge fedtsyrer og skabe en stabil stofskifte. Selv om fedtsyrer findes i fisk og skaldyr, fungere forurenende stoffer som kviksølv som en nervegift, der kan påvirke hjernefunktion.

Omkostninger bekymringer med en ADHD kost

Du behøver ikke at købe dyre fødevarer eller kosttilskud til et barn med ADHD. Ved at vælge de rette former for fødevarer med passende tjener beløb og ændre, hvordan din mad er kogt, kan et barn blive mindre hyperaktive. Der er enkle og omkostningseffektive måder at foretage forbedringer i dit barns kost. At købe friske fødevarer og uforarbejdede kød, og undgå stegte fødevarer bidrage til at mindske mad budgetomkostninger. Prøv at gå tilbage til basics og undgå fødevarer farvestoffer og andre tilsætningsstoffer.

Styrkelse af sunde spisevaner

Det er vigtigt, at ændringerne, der opstår for hele familien, så hvert medlem opfordrer barnet til at etablere sunde spisevaner. Når hele familien gør en ændring, vil barnet vide at der er familiemæssig støtte, selv om det ikke kan være en let overgang i første omgang. En sund kost vil hjælpe et barn med ADHD og skabe positive ændringer i adfærd og outlook.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com