Hvordan til at diagnosticere et rødt udslæt på ansigt

01/01/2011 by admin

Hvordan til at diagnosticere et rødt udslæt på ansigt

Udslæt er aldrig en behagelig oplevelse. Udslæt i ansigtet er normalt meget værre for Lidende end andre steder, da de forårsage en vis forlegenhed ud over de sædvanlige sundhedsmæssige betænkeligheder, der går sammen med udslæt.

Instruktioner

Hvordan til at diagnosticere et rødt udslæt på ansigt

• Undersøg din udslæt i et spejl. Hvordan ser det ud? Hvis den røde udslæt er skællende, kunne det være et bestemt udvalg af lidelser. Hvis det ikke er skællende, kan det imidlertid være et helt andet sæt af hudproblemer.

• Mærk udslæt. Hvis det er afrundet kunne det være mange forskellige lidelser. Hvis det er fladt, kan det imidlertid være en helt anderledes sæt af problemer. Og alligevel, hvis det er tør og skællet kunne det være helt anderledes. Ved, at rød, ikke-skællet, hævede udslæt er mest almindeligt forårsaget af insektbid. Disse små røde knopper bliver ligner bumser, medmindre de bliver mere talrige. Nyfødte har også lignende udseende udslæt kendt som jordbær nævus.

• Forstå at rød, ikke-skællende, flad udslæt kan være tegn på alvorligere lidelser. Toppe blandt dem er mæslinger. En anden fælles lidelse er cellulitis, hvilket resulterer i udbud hud og skal kureres med antibiotika. Et alvorligt udslæt med disse symptomer er Stevens-Johnson syndrom, som kan være et tegn på en reaktion på medicin.

• Undersøge rød, skællende udslæt tættere, disse kan være alvorlige tegn på langsigtede hudlidelser. Eksem, ringorm og lupus deler en lignende udseende og har forskellig grader af alvor og retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com