Fødevarer, der fremmer østrogen produktionen

02/23/2011 by admin

Fødevarer, der fremmer østrogen produktionen

Kvinder er stærkt afhængige af østrogen, et hormon, der er ansvarlig for mange naturlige processer i en kvindes krop. Efter HealthyYouNaturally.com, opleve en anslået 50 procent af kvinder, der er over 35 år visse former for hormonel ubalance, enten på grund af østrogen overbelastning eller mangel. Af denne grund får flere kvinder proaktive i at lære mere om dette hormon. Visse fødevarer er blevet bevist af sundhed ernæringseksperter og læger til at øge østrogen niveauer i en kvindes krop.

Isoflavon-rige fødevarer

Før østrogen stigende lægemidler blev indført, brugte kvinder strøm af kost til at fastsætte den hormonelle problem. Spise mere isoflavon-rige fødevarer, såsom bønner, er meget effektiv til at øge østrogen niveauer i kroppen. Bælgplanter er også anses for at være rig på isoflavoner. Nogle andre kendte fødevarer under denne kategori er soja-baserede fødevarer, såsom sojamælk og soja kød.

Boron-rige fødevarer

Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, kan spise fødevarer, der er rigt på mineralske bor også øge østrogen produktion i kvinder. Boron-rige fødevarer omfatter æbler, pærer, rosiner, vindruer, nødder, mandler og honning. Dagligt at spise disse fødevarer kan potentielt være en erstatning for østrogen substitutionsterapi.

Phytoestrogen-rige fødevarer

Hvidløg, løg og blåbær er kendt for at indeholde mange phytoøstrogen forbindelser. Lepidium meyenii, beundrede lægeplante fra Andesbjergene og Peru, er populært kendt at øge og forbedre østrogen produktivitet hos kvinder. Det kan tages som et kosttilskud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com