Narkotika Detox derhjemme

02/23/2011 by admin

Narkotika Detox derhjemme

En effektiv narkotika detox vil befri kroppen af toksiner, og ikke bare toksiner relateret til din brug af narkotika. Detox vil skylle systemet, udrensning dit blod og, især, din lever. En god detox vil indebære en ændring af ens kost, og kan også omfatte tilsætning af nogle naturlægemidler detox aids.

Spise mindre

Du bør undgå alt, der indeholder sukker, hvis du er på en narkotika afvænning, og som indeholder kunstige sødestoffer. Undgå mejeriprodukter som regel, herunder mælk, fløde, ost, creme fraiche, smør og yoghurt. Også, undgå korn, der indeholder gluten, hvede, byg og rug.Fedtholdige fødevarer, er også ud, når det kommer til en detox. Så er junkfood. Også undgå kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer samt især alkohol.

Spis mere

Forbruget af frugt og grøntsager, anbefales om frosne eller friske, til dem på narkotika detox.Nogle grøntsager anses dog lidt mere effektiv i at flytte afgiftning indsats. Disse omfatter broccoli og broccoli spirer, roer, røde og grønne farvet veggies, artiskokker, blomkål og især hvidløg.Ris er en stærkt anbefales, især brune ris. Du kan forbedre en naturlig krop-udrensning kost ved at medtage andre korn, såsom hirse, boghvede og amaranth. Kidneybønner og pinto bønner er store for sådan en diæt, som er linser, garbanzo bønner og mung bønner. Rå nødder og frø er også anbefalet, undtagen jordnødder, og peanut smør.

Naturlægemidler kosttilskud

Ginger kommer i mange former, herunder en rod, pulver, tablet, kapsel og tinktur. Urter er kendt for sin kraftfulde omsætning-stimulerende egenskaber. To kapsler tages tre gange om dagen. En teskefuld af pulveret kan alternativt træffes blandet med en kop vand, to gange dagligt. En tsk af tinktur kan tages i stedet, to til tre gange om dagen. Hvis du er gravid, undgå store doser af ingefær. Undgå urt, hvis du har galdesten.Barken af stikkende aske eller Zanthoxylum americanum, bør tages efter at blive omdannet til en tinktur eller pulver. Førstnævnte skal tages to gange dagligt, i doser af 1 tsk. Den anbefalede dosering for sidstnævnte er også 1 tsp., tilsættes 1 kop vand og indtages to til tre gange om dagen. Denne urt hjælper rense arterierne, navnlig. Stikkende aske anbefales ikke under graviditet.Overveje at tage coptis. Coptis er en urt med kendte leveren udrensning egenskaber, og den er tilgængelig fra ethvert naturlægemidler butik. Det er typisk taget enten som en tinktur eller i pilleform.Cayenne eller Capsicum minimum, også kendt som afrikansk fugl peber, kommer typisk i salve, kapsel, pulver og tinktur form. Det kendes primært for sin blod-bevægelse stimulation egenskaber og også for at fjerne giftstoffer i blodet. Henblik på afvænning, tager mellem en og fire kapsler to gange dagligt, eller massere salven ind i huden en gang om dagen. Bivirkninger kan omfatte nogle gastrointestinale irritation, men dette ikke er almindeligt.Marietidsel har længe været betragtet som en effektiv lever tonic - præcis hvad du har brug for hvis du forsøger et narkotika detox. Silymarin i mælk tidsel værker til at binde membraner i cellerne i leveren, afskærmning orglet og dets celler fra toksin angreb. Derudover stimulerer milk thistle silymarin leveren til at producere proteiner og enzymer hurtigere, således at det i kampen mod giftstoffer i kroppen i et hurtigere tempo. Marietidsel, tilgængelige på enhver naturmedicin butik, er bedst træffes i kombination med mad.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com