Hvordan at få motiveret til at tabe sig

02/18/2011 by admin

Det er nemt at blive frustreret med ekstra kropsfedt-- men det kan være svært at arbejde op motivation til at tabe den. Med disse tips og ressourcer vil du snart være på vej til et nyt liv!

Instruktioner

• Intet inspirerer ligesom andres succes. Hvis du har venner, der har tabt vægt, få dem til at åbne til dig om, hvordan de gjorde det. Hvis du ikke har venner, der har haft stor vægt tab resultater, kan du søge på internettet for inspiration.

• Deltag i gratis vægt tab samfund på Sparkpeople.com for ekstra støtte og gennemse web sider af mennesker, der har succes på at komme i form. Gøre Fællesskabets søgninger for at finde mennesker, der deler dine drømme, baggrund, interesser eller udfordringer. De vil inspirere dig.

• Hver dag læse mindst én inspiration historien på theweighwewere.com. Denne inspirerende websted er helliget succeshistorier om folk, der har haft betydelige vægttab. Alle sikkert og sundt tilgange er featured. Uanset om du tror, at lav carb er rigtige for dig, eller du ønsker at gøre en flydende måltid udskiftning program; Uanset om du er til Jenny Craig eller Weight Watchers; Uanset om du ønsker at tælle glukose faktorer eller fedt gram, har denne hjemmeside succeshistorier, der vil inspirere dig.

• Gå på biblioteket og tjek erindringer af mennesker, der har mistet vægt og holdt det. Mens du er ved det, tjek bøger om fitness og ernæring.

• Undgå mennesker undergrave din indsats. Overvægt er et spørgsmål om sundhed og kan blive så livstruende som alkoholisme. Hvis du spiser mad compulsively, så undgå mennesker der forklejne jeres indsats eller hvem fortsætte i en usund livsstil. Du er det værd.

• Handel i sweats og taske kjoler for mere figursyet, skræddersyet tøj. Du ikke rigtig narrer alle, men dig selv. Undersøgelser viser, at mennesker, der bærer baggy tøj er mindre bevidste om sværhedsgraden af deres vægt problem og har tendens til at få mere vægt. Det vil være svært i starten, men det er det værd.

• Få et spejl og sætte det i dit soveværelse eller badeværelse. Kig på dig selv på en regelmæssig basis. Hvis du har været at undgå ser på dig selv, kan så du være hiding fra virkeligheden af hvor stor din vægt problem er. Men sørg for ikke at berate dig selv. Bare være ærlig. Ikke være grusom eller brutale til dig selv.

• Start at holde et tidsskrift om dig selv. Det skal ikke bare være et vægttab journal, men en sundhed tidsskrift – et tidsskrift om hvad dit liv er lige nu og hvad det vil være som når du er sundere og har mere energi. Skåret ud billeder af, hvad du ønsker dit liv at blive som du tabe. Er der aktiviteter, som du ikke længere forfølge en vægt-relaterede helbredstilstand, eller apati eller forlegenhed? Indsætte billeder af disse aktiviteter i din journal. Derefter skrive om hvad det vil være som at deltage i dem.

• Hvis du er en person i troen, så bede til Gud om at hjælpe dig. Hvis du ligesom de fleste af os, kan du bruge al den hjælp du kan få.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er vant til at læse sundhedsoplysninger, eller hvis du ikke har uddannelse i vurderingen af gyldigheden af sundhedsoplysninger, Spørg den lokale bibliotekar til at hjælpe dig med at vælge bøger om ernæring, der kommer fra anerkendte kilder.
  • Altid dele dine vægt tab planer med din læge og spørge, om det er en sund plan, og hvis du skulle gå på den. Folk er blevet alvorligt såret ved hjælp af fad kostvaner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com