Microhydrin vs Megahydrate

05/16/2011 by admin

Microhydrin vs Megahydrate

Antioxidanter frigive brint-ioner i kroppen til at bekæmpe frie radikaler. Nogle medlemmer af det videnskabelige samfund, disse antioxidanter har anti-aging egenskaber eller i det mindste reducere skader forbundet med degenerative sygdomme. Microhydrin og MegaHydrate er to lignende antioxidant kosttilskud markedsføres med disse påstande.

Antitoxidants

Ifølge National Institutes of Health er antioxidanter kemiske stoffer, der muligvis beskytter dine celler mod frie radikaler. Disse frie radikaler kan skade celler og kan bidrage til hjertesygdomme, diabetes og kræft. Frie radikaler er biprodukter fremstillet under fordøjelsen, eller de er fra miljø-kilder som røg eller stråling. Antioxidanter findes i frugt, grøntsager, nødder, kerner, fisk og noget kød.

Naturlige Antitoxicants

Mange antioxidanter findes naturligt. National Institutes of Health viser disse eksempler: beta-caroten, lutein, lycopen, selen, vitamin A, vitamin C og vitamin E.

Antitoxitants og aldring?

Det videnskabelige samfund har ikke nået til enighed om virkningerne af antioxidanter for at forhindre aldring. De amerikanske diætetiske Association stater:

"Bare gerne rust på en bil, oxidation kan forårsage skader på celler og kan bidrage til ældning. Antioxidanter hjælpe med at forhindre oxidation, kan hjælpe med at øge immunforsvaret og eventuelt nedsætte risikoen for infektion og kræft. Antioxidanter eksisterer som vitaminer, mineraler og andre stoffer i fødevarer."

Udvikleren af antioxidant supplement MegaHydrate, Dr. Patrick Flanagan, er mere direkte, hævder, at den "flertal af moderne videnskab er kommet til den konklusion at fri radikal skader i det menneskelige legeme er årsag til aldring."

Antioxidant kosttilskud

Microhydrin og MegaHydrate er antioxidant kosttilskud, bestående af silica hydrid, som frigiver brint-ioner ind i kroppen. Ifølge Dr. Flanagan bekæmpe disse brintioner ældning af "stop [ing] frie radikaler skader."

Dr. Flanagan hævder, at MegaHydrate gør dette ved hjælp af "talrige funktioner såsom øget hydrering, øget zeta potentiale af celler til at rense blodet, alkalizing af blodet, og afgiftning."

Producent af Microhydrin hævder, at "Microhydrin giver kraftfuld beskyttelse mod frie radikaler... knyttet til mange degenerative sygdomme."

Microhydrin vs MegaHydrate

Uanset din overbevisning om naturlige eller supplerende antitoxitants bekæmpe ældning, del Microhydrin og MegaHydrate ligheder og forskelle.

Microhydrin og MegaHydrate begge frigive brint ioner oprindeligt bundet til silica eller silikat. Ifølge produkter krav, de både øge energi, øge absorption af næringsstoffer, har anti-aging egenskaber (eller i det mindste løse mange degenerative sygdomme), og afveje pH af kroppen.

Forskellen mellem Microhydrin og MegaHydrate er, at MegaHydrate har patenteret silica Microclusters . Dr. Flanagan hedder at silica Microclusters gøre "vådere vand, giver større afgiftning og næringsstof absorption."


© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com