Hvad er behandlingerne for Psoriasis hos børn?

06/01/2010 by admin

Psoriasis er en autoimmun sygdom, som kan påvirke huden og leddene. Den mest oplagte tegn på psoriasis er udseendet af skællende, røde pletter på huden. Psoriasis kan udvikle sig i mennesker i alle aldre, herunder børn, og de mange behandlinger for psoriasis hos børn er ikke så forskellig fra dem af voksne.

Aktuelle behandlinger

Den mest almindelige behandling af psoriasis hos børn er anvendelsen af aktuelle behandlinger. Af fugtgivende huden, kan syge mindske forekomsten af betingelsen.

Systemiske behandlinger

Når aktuelle behandlinger mislykkes, vil sommetider læger ordinere en systemisk behandling af psoriasis. Normalt tages i pilleform, er denne form for behandling ganske risikabelt at folk, der har svage immunsystemer eller er modtagelige for lever komplikationer.

Lysbehandling

Lysbehandling er behandling af visse sygdomme, som psoriasis, med ultraviolet lys. Det ultraviolette lys virker for at rydde de synlige effekter af psoriasis.

Photochemotherapy

Photochemotherapy, der bruger ultraviolette lys i kombination med psoralen, der er taget enten gennem mundtlige eller aktuelle administration, virker hurtigt for at hjælpe nogen indtaster psoriasis remission.

Læge fisk

I visse dele af verden er en populær behandling for psoriasis anvendelsen af "læge fisk", mere almindeligt kendt som rødlige log sucker. Disse fisk spiser psoriasis-inficeret hudceller mens ellers ignorerer den person, der behandles.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com