Hvordan man genkender Gambling Addiction symptomer

03/13/2011 by admin

Hvordan man genkender Gambling Addiction symptomer

Det er en hobby, at mange mennesker deltager i på én gang eller anden. Det kan endda gøre dig nogle ekstra kontanter. Men, gambling kan også føre til en vane, der kan være dårligt for mange mennesker, hvis det bliver ud af hånden. Der er måder at bestemme eller ej nogen kan have et problem og måske nødt til at søge hjælp. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

• Ur til en ændring i en persons adfærd. Dette kan være et tegn på at en person har en ludomani. Mange gange når en person er blevet optaget med en vane, der er ikke meget godt for dem, falde deres andre sociale færdigheder og relationer til vejkanten.

• Fange nogen i en løgn. Hvis dette sker, er det et symptom på en ludomani. Dette betyder ikke, at enhver lille hvid løgn; vigtigere er, har det at gøre med dem, der involverer deres adfærd i forhold til penge og placere indsatser. Hvis du har fanget en person i en løgn, og du tror der er et problem, finde ud af, hvis der har været flere løgne om penge i fortiden.

• Overvåge, om personen, der sælger varer til at tjene penge. Det er én ting for en person at holder en garage sælge eller få nogle ting fra deres hænder. Det er en helt anden sag at begynde at sælge bunker af elementer til at gøre lidt ekstra kontanter hurtigt. Igen, virkelig undersøge adfærd og karakteristika, hvis du tror, nogen har et problem.

• Se, hvis personen ved, hvornår de skal stoppe. Dette kan hindre en persons livsstil, hvis de ikke kan udvise tilbageholdenhed, når det kommer til gambling. Hvis nogen ikke gå væk indtil de har brugt hver sidste øre, eller selv efter de har bidt mere end de kan bage, så kunne være et meget alvorligt problem.

• Varsel hvis personen, der bruger masser af tid gambling online eller fysisk gå til et sted, hvor gambling er tilladt. Når det ser ud til at blive noget mere end simpel fritid, er det tid til at tage et andet kig på situationen.

• Lytte til små spor om et spilleproblem. Hvis nogen giver dig lille fingerpeg om, de måske har et problem med gambling, lytte op. De kan forsøge at fortælle dig noget og beder om hjælp i deres egen måde.

Tips & advarsler

  • Hvis du har andre spørgsmål, er det vigtigt at tale med en professionel eller en person, der har erfaring med en gambling afhængighed til at se, hvordan vi kommer videre. Dette kan være et meget følsomt emne og skal håndteres forsigtigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com