Måder at tabe efter graviditeten fedt

03/25/2010 by admin

Måder at tabe efter graviditeten fedt

Kvindelige berømtheder gøre post-graviditet vægttab synes let; et øjeblik de er runde og munter og den næste de er tilbage til deres mager selv. Almindelige kvinder, der ikke har adgang til en stjernekok, fitness træner, nanny og husholdning personale kan stadig tabe den post-baby fedt. Det tog ni måneder til at få vægten, og til at tage det ud på en sund måde kan tage lige så længe, hvis ikke længere.

Spise sundt

Spise sunde fødevarer bidrager til fedt-tab efter fødslen. Stedet for at gå på en restriktiv diæt, der kræver du at drastisk skære kalorier, lave sund mad valg. Sunde fødevarer giver ernæring og er lavere i kalorier. Efter graviditet, du har brug for energi til at holde trit med kravene, som moderskabet. Hvis du ammer, din baby afhænger du for vitaminer og mineraler. Drastisk kan skære ned på kalorierne forlade dig følelsen, trætte og træt. Spise fem til seks små måltider hele dagen, så du hele tiden fylde dig selv og har udvidet energi. Forbruge magert protein som laks, tun, kylling og kalkun. Spise fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter for at få knogle-styrke calcium. Få fibre fra fuldkorn, grøntsager og frugter.

Regelmæssig hjerte-kar-motion

Efter lægens godkendelse, kan du gradvist begynde at indarbejde motion i din nye livsstil. Hjerte-kar-motion brænder kalorier, som hjælper med fedt og vægttab. Start ved at gå i nabolaget. Lægge dit barn i en klapvogn og tage ham med. Gå lidt længere hver dag og har til formål at fuldføre 30 minutters gang, fem dage om ugen. Efterhånden som du bliver stærkere, kan du skifte fra at gå til jogging. Hvis du har nogen til at se dit barn, gå til gymnastik og bruge de hjerte-kar-maskiner eller tage aerobic klasser for en ændring af tempo.

Styrketræning

Uanset om du bruger din kropsvægt, vægtløftning maskiner eller frie vægte, styrketræning vedligeholder og øger muskelvæv. Muskelvæv stimulerer dit stofskifte, hvilket resulterer i fedt-brænding, hele dagen lang. Starte med lette vægte at træne alle kropsdele. Være kreativ, hvis du ikke kan gøre det til et fitnesscenter. Brug vand flasker eller dåser af mad som alternativer til lodder hvis du ikke ejer håndvægte. Hold din baby i armene, mens du gør ben-styrke øvelser såsom lunges og squats. Indarbejde abdominal øvelser for at gradvist styrke din kerne. Brug Trænings dvd'er, der fokuserer på post-graviditet krop styrke.

Søvn

Med en ny baby er du sandsynligvis sove dårligt stillede. Mangel på søvn gør dig mere irritabel i løbet af dagen og mindre produktive. Du få lettere, stresset, som kan udløse vægt og fedt vinde. Overskydende stress gør din krop producerer kortisol, et stress-hormon, der er knyttet til cravings og vægt får, især omkring taljen. For at undgå dette, skal du få så meget søvn, som du kan. Sove når din baby sover eller har nogen Se barnet, mens du får noget søvn. Når du er udhvilet, gavner dig, din talje og dit barn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com