Hvordan at justere høreapparater

04/13/2010 by admin

Høreapparater kan være en velsignelse og en kilde til frustration for alle, der lider af høretab. Iført og lære at bruge et høreapparat tager tid og øvelse. Frustrationen er ofte et resultat af at bruge den forkerte volumen eller har forkert placering i øret. Du kan foretage justeringer til dit høreapparat, der skulle hjælpe det til at fungere bedre og være mere komfortable.

Instruktioner

• Indstil lydstyrken ved at dreje volume justering kontrol. Dette kan normalt ske med din pinkie-finger høreapparatet er på plads. Du kan have til at rotere objektet i hver retning for at få at vide hvilken vej vender lydstyrken op eller ned. Retning kan være forskellige eller modsatte for hvert øre.

• Stop dit høreapparat fra fløjtende ved at justere placeringen af høreapparatet i øret. Hvis dette ikke virker, så prøv at rense den dyse, der passer ind i øret. En ophobning af voks kan føre til piben.

• Ændre planlægningen af dit høreapparat ved at skubbe knappen hukommelse programmering. Dette er kun for avancerede, præ-programmerede høreapparater. Disse høreapparater har flere indstillinger, der kan bruges, afhængigt af dine omgivelser. Ved at trykke på knappen hukommelse, kan du skifte fra et stille rum til en overfyldt, støjende værelset indstilling.

• Har fabrikanten justere dit høreapparat, hvis disse trin ikke virker. Nogle virksomheder vil justere dit høreapparat, baseret på dine audiogram vederlagsfrit.

Tips & advarsler

  • Holde dit høreapparat manual og henvise til det, hvis disse trin ikke virker. Hver høring er forskellige og kan have lidt forskellige brugervejledningen for justering.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com