Antiviral anbefalinger for Herpes eksponering

06/21/2012 by admin

Herpes simplex virus (HSVI og HSVII), eller genital herpes, er de mest almindelige seksuelt overførte infektion i USA. Over 1 million nye tilfælde opstår hvert år. mindst 50 millioner mennesker i USA er inficeret med genital herpes. Mange med mildere symptomer er udiagnosticeret. Smertefulde blærer, hævelse, kløe og feber er typisk erfarne med det første udbrud. Amerikanske forebyggende tjenester Task Force (USPSTF) anbefaler, at "de fleste patienter med indledende genital herpes bør modtage antiviral terapi."

Forebyggelse

Antiviral terapi er ikke anbefales af USPSTF for "personer, der ikke har kliniske manifestationer af infektion." Sexpartnere for dem, der har genital herpes bør blive informeret og uddannet til at genkende symptomer og blive tilbudt testning for smitte. Latex kondomer er effektive til at reducere spredning af genital herpes. HSV kan overføres fra munden til kønsdelene, og gravide kvinder med HSV kan videregive smitten til deres spædbarn før, under eller efter leveringen.

Herpesvirus udgør en alvorlig risiko for nyfødte; langsigtede skader på centralnervesystemet eller endda død kan forekomme. Faren er størst, hvis leveringen finder sted under moderens første udbrud, og kejsersnit levering kan blive rådgivet. Ifølge Dr. Jean Malkin i "Herpes", senere udbrud er meget mindre tilbøjelige til at resultere i transmission--4 procent eller mindre sammenlignet med op til en 50 procent transmissionshastighed under primære udbrud. Mødre, der er kendt for at være inficeret med HSV kan gives smittespredningshæmmende antiviral behandling i løbet af de sidste tre måneder af graviditeten, men USPSTF indrømmer, at "der er begrænset dokumentation af sikkerhed af antivirale behandlinger under graviditeten."

Antiviral kemoterapi agenter

Den første medicin godkendt til behandling af genital herpes infektion var aciclovir. Det effektivt reducerer smerte og forkorter den tid, HSV vabler tager skorpe og helbrede. Aciclovir når det bruges i graviditeten krydser placenta, koncentrerer sig i fostervand og går gennem modermælken efter fødslen. Det er en graviditet kategori C medicin--til brug, når fordelene opvejer risiciene.Famciclovir og valacyclovir har en længere halveringstid og større biotilgængelighed, henholdsvis, således at begge er mere effektivt ved lavere doser end aciclovir. Regning og tilgængelighed kan påvirke valget af ordineret antivirale lægemidler.

Supressive terapi

Medicin ikke udrydde virus, som er tilbagevendende og livslang. Antiviral kemoterapi fordele patienter ved at kontrollere symptomer og tegn på infektion og forkorte forløbet af udbrud. Når narkotika er ophørt, påvirker de ikke frekvensen eller sværhedsgraden af episoder. Men de fleste infektioner blive mindre alvorlig med tiden, så det anbefales, at læger diskutere seponering af antiviral medicin med deres patienter på suppressiv behandling mindst en gang årligt. Kontinuerlig suppressiv behandling med antivirale lægemidler reducerer hyppigheden af tilbagefald af 70 til 80 procent, ifølge undersøgelser gennemgås af USPSTF, men udelukke ikke muligheden for transmission. Viral celler er stadig til stede og kan inficere partnere, selvom at i hvilken grad er ukendt.

Episodisk behandling

USPSTF fundet fordele til episodisk behandling med antivirale lægemidler, eller administration af narkotika kun under gentagelse af HSV symptomer. Patienter er ordineret et kursus i terapi at have på hånden, så ikke er spild af tid at foretage udnævnelser til at modtage lægebehandling. For at være effektiv, bør medicin indledes ved det første tegn på udbruddet. USPSTF pegede på undersøgelser, der findes en tre-dages kursus i to gange daglig valacyclovir så effektiv som en fem-dages kursus i behandling af HSV gentagelse. Kortere varigheder af andre medikamenter blev ikke undersøgt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com