Hvordan man kan forbedre kommunikationen med hospitalspatienter

07/09/2012 by admin

Mange spørgsmål i moderne hospitalsfaciliteter gøre effektiv patient kommunikation udfordrende. I de seneste år, hospitalsophold har forkortet og medicinsk behandling er blevet mere teknologisk kompliceret med færre ressourcer. Derudover skal patienter og familier og medvirken i pleje for at træffe informerede beslutninger. Ifølge en nylig meningsmåling af American Academy of læge assistenter som rapporteret på Kansascity.com hjemmeside, når patienterne blev bedt om at give deres top tre vigtigste dele af en sundhedspleje besøg, anførte to af tre behovet for øget kommunikation med læger. Dette indikerer et behov for forbedring. Der er konkrete skridt, som sygehusene kan tage for at forbedre deres kommunikation med patienter.

Instruktioner

Forbedre kommunikationen

• Tag en team-baserede tilgang. Behandling teams, der bruger ikke-læge udbydere kan være meget nyttig for øge kommunikationen med patienten. Ikke-læge udbydere kan omfatte socialrådgivere, læge assistenter og plejepersonalet. Disse teammedlemmer generelt bruger mere tid direkte med patienterne og give patienterne flere mulighed for at stille spørgsmål og få mere information om deres behandling.

• Udveksling af sproglige tjenesteydelser. Forskelligartede befolkningsgrupper kan præsentere hospitaler med udfordringer inden for kommunikation. For eksempel, får mennesker med begrænset engelsk duelighed eller døve eller hørehæmmede ofte ikke typerne af tjenester, der er nødvendige for vellykket og grundig kommunikation på et hospital. Sådanne tjenester kan omfatte udenlandske sprog tolke, såvel som professionel tegnsprogstolke og/eller adgang til en tolk telefonlinje.

• Lær om og følge retningslinjer udrakte af American Hospital Association (AHA). Disse retningslinjer er beregnet til at hjælpe hospitaler forbedre kommunikationen. Disse retningslinjer foreslår vurdering af spørgsmålene om kommunikation på dit hospital, udvikle pædagogiske planer og strategier for at løse disse problemer, vurdere denne proces og deling af resultater for at bistå andre hospitaler med deres kommunikationsbehov.

Tips & advarsler

  • Der findes hjælp til hospitaler søger bistand med stigende patient kommunikation. Både amerikanske kontor af borgerlige rettigheder (OCR) og AHA tilbyde opsøgende, uddannelse og uddannelsesmæssige tjenester til hospitaler. Disse initiativer er fokuseret på emner som hvordan man kommunikere resultaterne til patienter, øge sikkerheden gennem kommunikation, lederskab strategier til forbedring af kommunikation og hvordan man kan hjælpe patienter til at forstå deres rettigheder og ansvar.
  • God kommunikation er også et spørgsmål om sikkerhed og kan hjælpe med at forhindre forkerte diagnose samt forsinket og dårlig lægebehandling.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com