Ricinusolie for graviditet

10/31/2012 by admin

Ricinusolie for graviditet

Castor olie har været anvendt i mange år for at veer. Der er modstridende rapporter om, hvorvidt det er sikkert, og der er ingen reelle beviser, at det er nyttigt at starte eller skrider arbejdskraft.

Hvad er ricinusolie?

Castor oil er fremstillet af frø af en plante, ricinusolie. Det er et naturligt afføringsmiddel og kan købes i ethvert apotek.

Hvordan virker Baev olie?

Ricinusolie menes at stimulere uteruskontraktioner af stimulerende intestinal sammentrækninger. Olien er hårdt på tarmene og den kramper kan påvirke livmoderen. Der er ingen beviser, som ricinusolie virkelig fungerer i inducerende arbejdskraft.

Bivirkninger

Indtagelse ricinusolie vil producere diarré, kramper og opkastning. Dette kan gøre den fødende oparbejde meget ubehageligt, hvis arbejdskraft begynder.

Risici

På grund af svær diarré er dehydrering en bekymring. Det er vigtigt, moderen forbliver hydreret for at holde den føtale fostervand væskeniveau i skak. At være dehydreret kan skade fosteret og forårsage træthed hos moderen under fødslen.

Forholdsregler

Ricinusolie kan muligvis forårsage mekonium aspiration. Dette er ikke et kendt faktum, men det menes ricinusolie forårsager fosteret at have afføring i livmoderen. Hvis dette sker, aspirates fosteret mekonium straks ved fødslen med mulig fatalt komplikationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com