Hvordan sammenligne dekompression tabeller?

10/07/2010 by admin

Hvordan sammenligne dekompression tabeller?

Dekompression tabeller har været i brug i år i kiropraktik kontorer. De bruges til at opretholde og genoprette spinal sundhed til dem, der lider med dårlig ryg. Mens de ikke er billige, er koster tusindvis af dollars for high-end modeller, de en helt afgørende redskab for kiropraktorer. De er unikt designet til at tillade isolation og korrigerende manipulation af ryghvirvler i ryggen. Når det kommer til at tilbringe så enorme summer af penge for hvad er egentlig de centrale stykke udstyr til Kiropraktorer, er det klogt at sammenligne funktioner før du køber en.

Instruktioner

• Sammenlign tabeldimensioner. Kigge efter en totallængde længe nok til at blive brugt med patienter op til 84 inches i højden, med en bredde på 27 inches. Kontroller højden tabelområde, og sørg for, at det er omkring 22 tommer til 35 tommer rækkevidde. Sammenlign tabellens lift kapacitet rating med rating af 600 pounds og en patient totalvægt på mindst 400 pund i tankerne. Købe en tabel, der er et sandt, kompression bord med en revne eller sektioneret tabeldesign.

• Overveje kontrolpanelet. Få en tabel med en stor skærm i Kontrolpanel, har store, let læselige cifre. Kig efter et simpelt layout med nem at bruge funktioner. Sammenlign monteringsstedet for panelet, søger for at gøre sikker på, at det ikke er monteret i en ubekvem sted, der kan forstyrre manipulere patienten.

• Undersøge kvaliteten af konstruktionen anvendes til fremstilling af tabellen så vidt hvor godt det er sat sammen og materialer til at bygge den. Sammenligne funktionaliteten af tabellen for glathed af drift og stilhed.

• Tjek caster monteringer til at se, hvis de er løftbare, hvorved man undgår uønskede indlæst tabel bevægelse. Få en kompression tabel med en mund drives afbryderen, som er nemt beliggende og adgang til. Sørg for tabellen har robust løft håndtagene på både spidser og en tilgængelige hi-lo skifte.

• Vurdere enkelheden af patient hook-up og nem betjening. Kigge efter en tabel med en bryst-sele og en distraktion beslag. Look at se, at tabellen har bækken vippe for forbedret lumbal disk isolation samt manipulation og bækken flexi-stabilisator-funktionaliteten, der tillader maksimale stabilisering for hurtigere, bedre behandling programresultater.

• Kontrollere alsidigheden af tabellen. Købe tabellen med de mest tilgængelige programmer. Kigge efter en tabel med seks eller otte behandling program alsidighed til at maksimere ROI så hurtigt som muligt på investeringen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com