Hvad sker der, hvis du ikke spiser nok kulhydrater?

06/07/2010 by admin

Hvad sker der, hvis du ikke spiser nok kulhydrater?

Kulhydrater, i form af rodfrugter og korn, er den dominerende energikilde for mennesker over hele verden. Da glukose fra kulhydrater bruges af kroppen som foretrukne energikilde, et kulhydrat-mangel kan være problematisk for en person.

Betydning

Når en person er mangelfuld i kulhydrater, resorts kroppen til at bruge protein som energikilde. Ifølge webstedet sidevej ekstreme nedbrydningen af proteiner i sukker kan forårsage ketose (produkter af fedtsyre stofskifte), en fysiologisk tilstand, som kan føre til mange sundhedsproblemer.

Overvejelser

Brain power er afhængige af glucose. Franklin Institute hjemmeside hedder det, at glukose er den eneste brændsel anvendt af hjerneceller til at energize og motivere enkelt. Derfor vil et kulhydrat-mangel afskåret hjernens vigtigste kilde til brændstof, forårsager forsinket mental aktivitet og træthed.

Advarsel

Sidevej hjemmeside nævner unormal fedtstofskiftet som et symptom på kulhydrat-mangel. En begrænset kulhydratindtagelse kan forårsage fejlernæring eller overdrevent indtag af fedt for at kompensere for manglen på kalorier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com