Kirken sikkerhedsspørgsmål at være opmærksom på

11/22/2010 by admin

Kirken sikkerhedsspørgsmål at være opmærksom på

Uanset om du taler om en virksomhed, et medborgerhus eller en pool, enhver organisation, der tilbyder tjenester til offentligheden skal beskæftige sig med sit eget sæt af sikkerhedsspørgsmål. Kirker er ikke anderledes. Hvis sker en ulykke, og nogen er såret eller dræbt, kan ejere og operatører af kirker findes personligt ansvarlig eller endda opladet med kriminel forsømmelighed. Dette er blot en af grundene til hvorfor det er vigtigt at være opmærksom på kirkens sikkerhedsspørgsmål. Altid tjekke de nødvendige sikkerhedsbestemmelser for din jurisdiktion.

Stearinlys

Stearinlys er almindelige i tjenester af mange trosretninger af kristendommen. De giver en højtidelig og varm atmosfære og deres lys symboliserer sandheden alle religioner stræber mod. Mens nogle stearinlys er en tendens af kirkens ansatte, kan andre blive afholdt af sognebørn til særlige gudstjenester. I sådanne tilfælde kun tillade lys til at brænde, som kræves for at fuldføre servicen. Lad ikke lysene brænder unødigt. Give klare instrukser til sognebørn om, hvordan man sikkert lys deres stearinlys og minde dem til at blæse dem ud når tid kommer.

Udgange

Ligesom biografer og stadioner tager kirker som regel i en stor tilstrømning af sognebørn lige før gudstjenester. Når tjenesten er komplet, blade alle på én gang. Sørg for din kirke har nok eksisterer for at rumme omfanget af service deltagere. Mange kirker har en plantegning, formet som et kors. I så fald ville det være klogt at have en exit på bagsiden og en exit på hver af de højre og venstre side af bygningen. Sørg for at mærke udgange med synlige tegn.

First Aid Kits

Ligesom enhver bygning samfund bør kirker være udstyret med førstehjælpsudstyr der indeholder bandager, gaze, desinfektionsmiddel, saks og en lommelygte, blandt andre elementer. Ideelt, kirker vil være udstyret med en nem at bruge hjertestarter i forbindelse med hjerte-relaterede nødstilfælde. Kirker med mange ældre sognebørn skal være specielt opmærksom på deres førstehjælp forsyninger.

Opbevaring

Kirker typisk gemme mange elementer, der er taget ud og lægge væk under tjenesten. Medlemmer af menigheden kan være at hjælpe med disse opgaver, er det vigtigt at gemme alt på en sikker måde. Hvis det er muligt, gemme alt på eller under skulderhøjde for at undgå skader som følge af nedfaldende genstande. Hvis din kirke bruger stole i stedet for kirkebænkene, være sikker på at stable dem på en rimelig højde, så de ikke vil vælte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com