Hvad er en Anterior cervikal Discectomy Fusion?

11/17/2010 by admin

Forreste cervikal discectomy og fusion udføres når rygsøjlen har en diskusprolaps eller degenerative disc. Denne kirurgiske procedure fjerner disken og tillader ryghvirvler over og under den beskadigede disk til at vokse (fuse) sammen.

Discectomy

En discectomy er en procedure udføres på ethvert punkt langs rygsøjlen at fjerne en beskadiget disk. Beskadigede diske kan forårsage betændelse og komprimeret spinal nerver, hvilket resulterer i ekstrem smerte i ryg og arm.

Forreste cervikal Discectomy

Den forreste cervikal discectomy er fjernelse af en eller flere beskadigede diske i området livmoderhalskræft i rygsøjlen. Discectomy udføres af adgang til rygsøjlen gennem halsen. Denne metode forstyrrer ikke rygmarven eller spinal nerver.

Vertebrale Fusion

Den tomme plads, oprettet af discectomy er fyldt med et knogletransplantat at forhindre, at rygsøjlen kollapse. Knogletransplantation fungerer som en bro og forbinder hvirvlerne ovenfor og nedenfor graft, fusing og styrke området.

Kirurgisk forberedelse

Ifølge Mayfield neurokirurgiske klinikken er det vigtigt at stoppe med at bruge produkter, der indeholder nikotin forud for operationen. Nikotin hæmmer knoglevækst, hvilket kan resultere i en mislykket fusion.

Kirurgisk tilgang

Den kirurgiske procedure er indledt ved at indtaste fra højre eller venstre side af halsen. Bone udtagne transplantater kan tages fra patienten, en donor eller syntetiske materialer.

Succesrate

Fusion og smertelindring succes satser varierer afhængigt af sundhed af patienten og hvor tæt decharge restriktioner er fulgt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com