Hvad betyder det betyde hvis håret falder ud af dine ben?

10/26/2010 by admin

Hvad betyder det betyde hvis håret falder ud af dine ben?

Kvinder og mænd er begge modtagelige for tab af hår på benene. Årsagerne til den gradvise eller pludselige udgydelse kan være relativt harmløse eller det kan være alvorlige. Det er vigtigt at tale med en hudlæge, en hud og hår specialist eller en læge at fjerne mulige sygdomme og behandle betingelsen i overensstemmelse hermed.

Alopeci Areata

Alopeci areata, eller AA, er karakteriseret ved uensartet pludselige hårtab på kroppen eller hovedbund. Ikke betragtes som en alvorlig tilstand, anser forskere det for en autoimmun sygdom, hvor immunsystemet angriber hår hårsække tænker væv er syge. I den mildeste form, hår vokser tilbage efter et par måneder, og i sin mest alvorlige, komplet kroppen opstår hårtab (alopeci universalis).

Dårlig blodgennemstrømning

Hår har to hoveddele: en håret uden for hovedbunden; og en follikel, som er ansvarlige for hårvækst, under hovedbunden. Blodtilførslen til follikler kan hår vokse. Alvorligt nedsat blodcirkulation kan påvirke vækst eller forårsage skaldethed overalt på kroppen.

Hormonelle ubalancer

Hårsækkene har også brug for østrogen og en mangel eller udtynding af hormonet i kvinder kan forårsage organ hår at blive sparsom og falder ud. Dette er et almindeligt symptom i menopausale kvinder. Thyroidea lidelser kan også føre til hårtab hos nogle kvinder.

Diabetes

Hårtab er tæt forbundet med diabetes og det betragtes som en af de første symptomer på sygdommen. Dårligt blodomløb, forhøjet stressniveau og hormonel ubalance, der kommer med diabetes er alle almindelige årsager til hårtab og udtynding hår.

Lægemiddel/bivirkninger

Nogle narkotika, medicin, stoffer eller toksiner herunder Vicodin, hydrocodone og oxycodon kan forårsage Pletvist hårtab på kroppen som en bivirkning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com