Hvordan er cetirizin hydrochlorid lavet?

04/07/2010 by admin

Cetirizin hydrochlorid er et antihistamin, der hjælper med at forhindre symptomerne på allergier som nysen, løbende næse og rindende øjne. Almindeligt i tabletform, kan cetirizin hydrochlorid også lindre kløe og smerter forårsaget af hududslæt. Det er den aktive ingrediens i mærkenavn allergi medicin Zyrtec. For folk ikke kan tage tabletter, kan cetirizin hydrochlorid også fremstilles i sirup.

Cetirizin hydrochlorid er en racemisk blanding. Et stof er et begreb, der anvendes til at beskrive en blanding af to eller flere elementer. I en racemisk sammensatte er der to enantiomerer, som er kemisk spejlbilleder eller modsætninger, som er til stede i lige store mængder. Cetirizin hydrochlorid er yderligere klassificeret som en H1 receptor antagonist medicin. En H1 receptor drug tillægger cellereceptorer, og hjælper med at stimulere produktionen af histamin. Dette er nødvendigt, når cellerne ikke producerer nok histamin naturligt for at bekæmpe allergisymptomer. En H1 receptor hjælper blodkar spile og muskler kontrakt. Når chlor diphenylethere methyl piperazin reagerer med 2-chloroethoxy ethylacetat, skaber det en ester sammensatte. Dette stof er derefter hydrolyseret til en cetirizin base, som forvandler til formen dihydrochlorid af stoffet.

Når syntetiseret, kan cetirizin hydrochlorid have mange former. For det første er et hvidt krystallinsk pulver, der er fremstillet i en tablet til synke. Desuden kan det laves om til et hvidt, krystallinsk pulver, der er senere farvelagt med blå farvestof til en tyggetablet. Endelig, denne medicin er tilgængelig i en lidt gul sirup til flydende medicin. Cetirizin hydrochlorid er fremstillet med inaktive ingredienser til smag, udseende og struktur af stoffet. Nogle af de inaktive ingredienser i tabletform af narkotika omfatter lactosemonohydrat, kolloid siliciumdioxid, og magnesiumstearat. Nogle af de flydende inaktive ingredienser omfatter kunstige smagsstoffer, iseddike, propylenglycol og sukker vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com