Typer af fordøjelseskanalen lidelser

08/18/2010 by admin

University of Maryland Medical Center beskriver fordøjelsen som system i kroppen, hvor mad er opdelt i forskellige næringsstoffer og absorberet i blodbanen. Blod distribuerer disse næringsstoffer til kroppens celler anvendes som energi til kroppen. For at denne proces skal foregå tilstrækkeligt, har fordøjelseskanalen kan fungere korrekt. Forskellige typer af fordøjelseskanalen lidelser negativt påvirker imidlertid den måde kroppen absorberer disse næringsstoffer.

Diarré

Diarré er en fordøjelseskanalen lidelse i hvilken taburet er løbende, eller folk erfaring hyppig afføring. I nogle tilfælde kombinere de to betingelser, skaber ubehagelige fysiske forhold, såsom dehydrering, i syge. Akut diarré er en midlertidig tilstand, der normalt skyldes virale eller bakterielle infektioner. Kronisk diaré betyder en funktionel eller tarm lidelse.

Diverticular sygdom

Den nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse hedder det, at diverticular sygdomme opstår på grund af betændelse og infektion i Divertikler poser af tyktarmen. Der er to typer af fordøjelseskanalen lidelser udpeget som diverticular sygdom, diverticulosis og diverticulitis. Læger mener, at begge betingelser opstå på grund af en lav-fiber diæt. Diverticulosis syge kan har ingen symptomer eller har kramper og ubehag i lavere abdominal region, oppustethed og constipations. Symptomer på diverticulitis, på den anden side producere ømhed i den lavere abdominal region på grund af infektioner. Infektionen fører til feber, kvalme, opkastning, kuldegysninger og forstoppelse.

Colitis ulcerosa

Children's Hospital Boston siger at colitis ulcerosa, inflammatorisk tarmsygdom, betyder, at betændelse i tyktarmen er opstået. Denne type af fordøjelseskanalen lidelse forårsager diarré fordi åbne sår udvikle sig i tyktarmen. Åbne sår eller sår, forårsage pus, slim og blod i afføring, der passerer gennem kroppen.

Familiær adenomatøs Polyosis (FAP)

Children's Hospital Boston, at FAP er en arvelig form for fordøjelseskanalen lidelse som polypper udvikler på tyktarmen og endetarmen. Disse noncancerous polypper begynder ofte at vokse i et barns teenage år. Læger har brug at fjerne ramte områder af tyktarmen, eller mennesker udvikle kolorektal kræft fra denne betingelse.

Laktose Intolerance

Laktoseintolerans er en type af fordøjelseskanalen lidelse, hvor folk mangler enzymet skulle fordøje lactose eller mælk sukker. Denne tilstand forårsager intestinal ubehag, kvalme, mavekramper, diarré og oppustethed. Mennesker, der er laktose intolerant ofte undgå mejeriprodukter eller fødevarer, der indeholder mælk eller tage medicin for laktoseintolerans.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com