Farerne ved en kaffe lavement

04/02/2010 by admin

Hele alle fad kostvaner, detoxes og crash processer, der anvendes til at rense ud i systemet og forbedre vægttab, kaldes en af de mere spændende kaffe lavement. Hvis du har hørt om denne procedure og overvejer det, bør du vide på forhånd at kaffe lavement har mange fakta til at overveje. Disse omfatter hvor ideen kom fra, risiciene og farerne ved det og de generelle faglige anbefalinger.

Historie

Lavementer har været brugt i hundredvis af år, fra babylonierne til grækerne. Kaffe begyndte sin historie i 1500-tallet og har eksisteret lige siden. Den nøjagtige år når kaffe lavement blev første gang brugt er ikke sikkert. Kaffe lavementer blev første gang hørte om omkring 1917. Merck Manual pralede kaffe lavement indtil aaret 1972. Den mand, der lavet kaffe lavement berømte, men var Dr. Max Gerson der metoden, en afvænning proces, bruges kaffe lavementer for en lever detox.

Procedure

Et lavement er en proces, hvor væske (i dette tilfælde, lunken kaffe) indsprøjtes i endetarmen og skyllet i at fjerne affald og forbedre forstoppelse og andre fordøjelsesproblemer. En kaffe lavement er en afvænning proces til mange mennesker. Dem, der tror på fordelene ved et kaffe-lavement hævder, at koffein i kaffe stimulerer galde kanaler og blodkarrene til at spile, stimulere kroppens evne til at slippe sig af affald og skadelige toksiner.

Farer

De mest almindeligt set uheld og fare for kaffe lavement er der i endetarmen. Når noget er indsat i endetarmen, er risikoen for at rive eller punktering området godt. Disse happenings forårsage indre blødning, der kan til tider være svært at stoppe og helbrede. En anden fare er en koffein overdosis. Kaffe lavementer er undertiden anvendes i overskud, eller flere gange i et span af et par timer, forårsager overskydende mængder af koffein at komme ind i blodbanen. Dette kan forårsage de normale tegn på en koffein overdosis: feber, vejrtrækning ulejlighed, forvirring, hallucinationer, øget tørst, sove problemer, øget vandladning, opkastning, svimmelhed, uregelmæssig hjerterytme og muskeltrækninger.

Anbefalinger

Den generelle anbefaling for kaffe lavementer er dette: Hvis du ikke er en ekspert, forsøg ikke at afvænning din krop med en kaffe lavement. Farerne, der opvejer de mulige fordele. Fordelene ved et kaffe-lavement er ikke endegyldigt bevist overalt, og derfor forsøger at detox med overdreven kaffe lavementer er farligt og bør ikke betragtes som en at-home middel for fordøjelsen problemer. Læger generelt anbefale en saltvand lavement, hvis man har at gøre derhjemme. Noget udover saltvand i et lavement øger risiciene.

Ekspert indsigt

Som med enhver medicinsk eller alternative medicinske behandlinger, bør en licenseret professionel kontaktes, når de overvejer en sådan procedure. En læge vil være i stand til at hjælpe dig med at identificere de risici og fordele ved en kaffe lavement, såvel som anbefale noget, der kan arbejde bedre og mere sikkert at hjælpe problemer med mave-tarmkanalen. Ingen detox procedure bør foregå uden rådgivning af en professionel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com