Retninger for Nexium

03/17/2010 by admin

Nexium er en protonpumpehæmmer (PPI), som hjælper med halsbrand og kan hjælpe med at helbrede skader på spiserøret forårsaget af halsbrand og sure opstød. En PPI er en gruppe af lægemidler, der har en eneste formål at sænke mavens syreproduktion, der forårsager halsbrand. Halsbrand er ikke kun smertefuldt og ubehageligt, det kan også være skadeligt for foring af spiserøret. Uanset hvilken metode, lægen ordinerer, er det vigtigt at tage for din sundhed og komfort. Følg Nexium retninger fra pakken og din læge netop. Ikke følge disse anvisninger kan være skadelige.

Forsinket udløsning kapsler

Den mildeste af Nexium system, disse kapsler tages én gang dagligt, medmindre instrueret ellers af din læge. For healing erosive esofagitis, brug for fire til otte uger, igen tjekke med din læge for ordentlig tid til at stoppe eller fortsætte behandling. Gastroøsofageal reflukssygdom, bruge disse kapsler én gang dagligt for kun fire uger. Hvis din læge siger, at du har en høj risiko for mavesår, kan du tage disse til seks måneder, en gang om dagen. Hvis du har forhold fra Zollinger-Ellisons syndrom, tage to gange om dagen. Zollinger-Ellison syndrom er karakteriseret ved tumorer og mavesår i duodenum og bugspytkirtlen.

Forsinket Release Oral Suspension

Bruge med samme frekvens som forsinket udløsning kapsler til forskellige betingelser. Oral Suspension er beregnet til ældre voksne, der har svært ved at sluge kapsler. Brug af oral suspension ved at sætte det i æblemos eller juice og indtagelse på frekvensen med kapslerne.

IV til injektion

Intravenøs injektion af Nexium er for dem, der har problemer med de ovenfor anførte metoder. For dem, der lider af Erosive esofagitis, bruge én gang dagligt. For dem, der lider af gastroesophageal tilbagesvaler sygdom, brug for 10 dage.

Sikkerhedsinformationer og Tips

Nexium.com tilbyder (se link i ressourcer) nogle sikkerhedsinformationer til at overveje:

Hos voksne er hovedpine, diarré og mavesmerter de hyppigste bivirkninger rapporteret.

Hovedpine, diarré, mavesmerter, kvalme og somnolens er de hyppigste bivirkninger rapporteret hos pædiatriske patienter (i alderen 1-17).

Andre måder at hjælpe med at administrere halsbrand og opstød, efter, nexium.com er:

Hvis symptomerne fortsætter med at udvikle efter at have spist, begynde at reducere størrelsen af dine måltider og holde sig væk fra fedtholdige fødevarer.

Andre ting at undgå hvis du lider af symptomer omfatter koffein (kaffe, te og Cola), alkohol, krydret mad og chokolade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com