Miste mave fedt med kost & styrketræning

11/04/2010 by admin

Miste mave fedt med kost & styrketræning

Motion kan hjælpe dig med at tabe fedt over hele kroppen og afsløre de tonet muskler du har arbejdet på. Ved at indarbejde visse fødevarer i din kost (og nødlanding på vandet andre) sammen med en konsekvent øvelse rutine, kan du målrette mave fedt og se din talje linje slanke sig nede. Ikke blot vil du mærke en forskel i spejlet, men dit helbred vil forbedre din risiko for diabetes, hjertesygdomme og fedme faldet dramatisk.

Fødevarer og stemninger at undgå

Transfedt, mættet fedt, sukker, kolesterol og andre ekstra kalorier bør holdes off din tallerken så ofte som muligt. Disse er de vigtigste fødevarer skyldige ansvarlig for mave fedt og fedt over hele kroppen. Når du indtager flere kalorier end kroppen kan bruges som brændstof, opbevares ekstra i kroppen som fedt.

Det kan synes som en enkel nok problem at løse: Spis mindre dårlige ting. Men cortisol er en anden synderen, der kan komplicere tingene. Ifølge hubpages.com, er cortisol et hormon i kroppen, som øger drastisk Hvornår stress niveauer stigning, og dette hormon har været knyttet til enkeltpersoner, der udfører også ekstra fedt omkring midsection. Så det er ikke bare om at fjerne usund mad, men du også nødt til at foretage nogle justeringer til dit liv til at mindske stress.

Fødevarer til at optage

Enkeltumættet fedt (MUFAs), fuldkorn, antioxidanter og protein vil alle gøre underværker i faldende din mave fedt. Ifølge health.yahoo.com, er ved at indarbejde fødevarer i din kost, der har disse næringsstoffer i dem, du mindre tilbøjelige til at bære ekstra fedt omkring din midsection. MUFAs findes i olivenolie, nødder, frø og avocado. Fuldkorn i kiks, brød, morgenmadsprodukter og pasta og vil hjælpe dig til at føle fuld længere, da de er sådan en stor kilde til fiber. Antioxidanter er rigelige i grøn te, bær og selv mørk chokolade. Kvalitet protein er fundet i æg, mejeriprodukter, magert kød og nødder.

Erstatte stegte fødevarer med grillede dem, mættet og transfedt med MUFAs og din cravings for slik med en lille smule af mørk chokolade og du vil se din talje linje begynder at svinde.

Øvelser til at gøre

Hjerte-kar-øvelser som kører, hoppe roping, cykling, at tage cardio klasser, roning, trappe-stepper, eller ved hjælp af elliptisk udstyr brænde kalorier som en sindssyg og indpasses i lagrede fedt til energi når kalorier fra seneste indtaget mad alle opbrugt.

Styrke eller styrketræning er også afgørende at tabe fedt. Når du gør sit-ups, ben elevatorer, tilbage udvidelser og side trækker, arbejder du på din kerne muskler (mave, skrå og nederste del af ryggen). Dette er et vigtigt område til at fokusere på, når du ønsker at tabe mave fedt, fordi når fedt er væk, din indsats vil vise i din tonet muskler. Det også forbedrer din kropsholdning og mindsker risikoen for rygskader.

Fokus på styrketræning hver del af kroppen for at opbygge muskler. Som www.muscleblitz.com Fortæl os, jo flere muskler du har, jo flere kalorier du vil brænde i løbet af dagen, uanset om du arbejder eller ej. Og selvfølgelig, jo flere kalorier du brænder, det mere vægt, du taber. Styrketræning er en ideel måde at opbygge muskler, så få til gym 4 til 6 dage om ugen og tilbringe 30 til 60 minutter om dagen at kende håndvægte, vægt plader og styrke træning maskiner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com