Hvordan til at genkende og behandle Raynauds syndrom

07/01/2010 by admin

Raynauds syndrom er forårsaget af en begrænsning i blodkarrene, når temperaturen ændres fra varmt til koldt. Kroppen forsøger at holde på varmen og overreaktion at temperaturforandringer. Raynauds syndrom kan påvirke ansigt, hænder og fødder, og er mere almindelig hos kvinder end hos mænd, og selvom ubehageligt, er ikke normalt invaliderende. Der er nogle ting at gøre levende med Raynauds syndrom mere tålelig.

Instruktioner

• Motion og lære at slappe af. Raynauds syndrom er ofte forværres af stress. Motion kan frigive endorfiner, som hjælper med at reducere stress. Afslapning teknikker herunder meditation og yoga kan øge kropsbevidsthed og mindske stress så godt.

• Ophold væk fra rygning eller rygere. Rygning forårsager blodkarrene til at stramme eller snøre, og kan øge Raynauds symptomer. Koffeinholdige drikkevarer og fødevarer kan også forværre symptomer af de samme grunde.

• Bære varmt tøj i koldt at hindre ekstreme temperatursvingninger. Lag tøj for at fjerne efter behov samt. Holde dit hus og bil så varm som nødvendigt for at undgå symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com