Liste over gode nødsituation vinter mad

07/02/2010 by admin

Liste over gode nødsituation vinter mad

Når en vinter storm truer med at strejke, de fleste mennesker hovedet lige til købmanden at bestanden op på forsyninger i tilfælde af at de er sneet eller miste elektricitet. For at undgå rush, holde en forsyning af nonperishable mad på side for vinteren nødsituationer. Holde styr på udløbsdatoer og Roter fødevarer som nødvendigt.

Konserves

Dåse kød er en artig prima nemlig nødsituation madrationer, fordi de kan spises direkte fra dåsen og giver en god kilde til energi. Prøv dåse kylling eller oksekød. Dåse fisk som tun, er også et godt valg. Dåse bønner giver også masser af protein; Prøv kidney bønner, pinto bønner og sorte bønner.

Frugter og grøntsager også er tilgængelig i dåser og kan spises uden forberedelse. Vælg frugter pakket i frugtsaft i stedet for sirup, så det er sundere og mere velegnet til at drikke. Ananas, ferskner, appelsiner og kirsebær er alle gode valg. Når du vælger dåse grøntsager, vælge dem, der er lavt natriumindhold; mange konserves indeholder tilsat salt, der øger dit behov for væske.

Tørrede og dehydrerede fødevarer

Tørrede frugter også er nonperishable og gøre en god snack. Jerky er kød, der har været dehydreret for at øge holdbarhed; Det er normalt sælges i genlukkelig plastposer. Holde en forsyning af mælkepulver på side for nødsituationer. Du kan også ønsker at bestanden op på dehydrerede fødevarer såsom dem, der anvendes til camping.

Korn og Snacks

Hold masser af snacks på hånden, og omfatter et par favoritter for at hæve moralen. Tørre korn er et glimrende valg. Crackers, jordnøddesmør og jelly giver energi og gøre en velsmagende snack. Holde en forsyning af usaltet nødder og trail mix for nødsituationer; mysli og granola barer er også en god mulighed. Omfatte nogle familie favoritter såsom cookies eller slik.

Opvarmet fødevarer

Hvis du har adgang til en varmekilde, såsom en pejs, vil derefter du være i stand at varme fødevarer. Stearinlys brænder også arbejde at varme fødevarer. Holde en levering af instant vanilie, tør og dåse suppe og instant ris på side. Instant kaffe og te poser kan vise sig nyttige såvel; være sikker på at inkludere sukker og pulveriserede flødekande hvis nødvendigt. De fleste af disse fødevarer kræver vand for at forberede, så hold ekstra flasker til tilberedning af mad. Konserves også opvarmes let.

Vand

De fleste voksne har brug at drikke en halv gallon vand om dagen, efter Federal Emergency Management Agency, eller FEMA. Gemme vand nok til hver person i din husstand til at drikke i to uger. Ammende mødre og ældre kan kræve mere vand. Holde adskillige flasker vand til badning og forberede mad. FEMA anbefaler derfor, at familier køber flaskevand nødsituation oplagring; dog kan du gemme dine egne flaskevand. Ren 2-liters sodavandsflasker med opvask flydende og vand og derefter desinficere dem med en opløsning af 1 tsk blegemiddel til en fjerdedel gallon af vand. Skyl grundigt. Fyld med vand og tilsæt en dråbe af klor blegemiddel Hvis udbyderen vand ikke tilføje klor til din levering. Brug inden for seks måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com