Suppurative fåresyge bilaterale akutte symptomer diagnose

12/03/2010 by admin

Suppurative fåresyge bilaterale akutte symptomer diagnose

Parotideale er det tekniske navn for hvad de fleste mennesker kalder deres spytkirtler. Fåresyge er en infektion i disse kirtler. Det kan være viral eller bakteriel og er til tider smertefulde afhængigt af årsagen til og sværhedsgraden af infektionen.

Viral

Viral suppurative bilaterale fåresyge er almindeligt kendt som fåresyge, en viral infektion, der forårsager hævelse af den spytkirtlerne. Bilaterale henviser til, at begge spytkirtlerne er involveret. Men det plejede at være en almindelig sygdom, i øjeblikket, i 2010, fåresyge, mæslinger og røde hunde (MFR) vaccine er påkrævet for indrejse i skolen. Personer født før 1956 menes at være immun, som mest havde fåresyge som børn, Ifølge National Institutes of Health.

Bakteriel

Suppurative fåresyge forårsaget af bakterielle infektioner er sandsynligvis på grund af dårlig mundhygiejne eller obstruktion af spytkirtlerne af spyt kanalen sten. Det er også set hos personer, der er indlagt eller dehydreret.

Symptomer

Både virale og bakterielle suppurative fåresyge har de samme symptomer. I bilaterale fåresyge, både kirtler få hævede, din evne til at åbne din mund kan blive hæmmet, og du kan få en dårlig smag i munden. Dit ansigt, især i nærheden af dine ører, ned din hals og under din kæbe, vises hævede og kan også vises rødt.

Diagnose

Lægen vil undersøge din mund og hals. Han kan se pus i munden, som er kilde til dårlig smag, men han vil også se at dine spytkirtler er udvidet. Hvis lægen har mistanke om hævelsen er forårsaget af en byld, kan han bestille en CT-scanning til at bekræfte denne diagnose.

Læge

Det meste af tiden, rydder suppurative fåresyge på sin egen. Hvis du har problemer med at synke, har en høj feber eller har problemer med vejrtrækningen, bør du kontakte din læge. Disse er tegn på, at årsagen kan være bakteriel, i hvilket tilfælde du skal bruge antibiotika. Hvis årsagen er bakterie i naturen, og du ikke behandle det, kunne det føre til en spredning af infektionen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com