Behandling mål for Bipolar II lidelse

01/04/2011 by admin

Behandling mål for Bipolar II lidelse

Bipolar II lidelse er en stemning lidelse karakteriseret ved episoder af depression og hypomani eller blandede episoder. Succesfuld behandling for bipolar II lidelse stabiliserer humør med medicin og lærer patienten færdigheder og sunde aktiviteter at håndtere sygdommen.

Humør stabilisering med medicin

Antidepressiva og humør stabiliserende medicin anvendes til behandling af bipolar II lidelse. Antidepressiva er brugt til at lindre depression, mens stemningsstabiliserende som Depakote og lithium forhindre humørsvingninger og mild mania symptomer.

Forbedring af egenomsorg

Mennesker, der har været deprimeret ofte har svært ved at øve grundlæggende egenomsorg, såsom brusebad og spise regelmæssigt. Egenomsorg bliver ofte lettere, når en effektiv medicin, på den rigtige dosis, administreres.

Læring mestringsstrategier

Mennesker med bipolar II lidelse har undertiden episoder af depression, selv når du tager den passende medicin. De kan dog lære mestringsstrategier til at håndtere stress og depression symptomer. Afspændingsteknikker, kunst, at holde et tidsskrift og motion er eksempler på sunde mestringsstrategier.

Udfordrende forvrænget tænkning

Forvrænget tænkning, også benævnt kognitiv forvrængning, er fælles selv blandt folk, der ikke har en psykisk sygdom. Kognitiv forvridninger kan gøre forvaltningen af bipolar II lidelse vanskeligere. Nogle eksempler på kognitive forvrængninger er alt eller intet tænkning, overgeneralization og fortune-telling (forudsige værst tænkelige scenarier).

Gennemførelse af en sund livsstil

Regelmæssig søvn rutiner og sunde kostvaner er nyttige til styring af bipolar II lidelse. Mange finder, at motion hjælper med at kontrollere symptomer og reducere stress.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com