Split søm svampeinfektion

01/04/2011 by admin

En neglesvamp kan forårsage negle på tæerne eller fingrene til at opdele og knæk. Neglesvamp starter med en lille plet under dine negle, der hurtigt breder sig til hele neglen og neglelejet under. Denne type af svampeinfektion kan behandles effektivt med svampedræbende medicin og cremer. Forvrænget, spaltede negle kan være et tegn på denne type af infektion og bør vurderes af en læge.

Symptomer

Symptomerne på et søm svamp, der forårsager negle opdele er laset split negle, misfarvning, fortykkelse og deform negle. Søm svamp kan forårsage smerte i neglene, og der kan være en lugt i dine negle. Adskillelse af søm fra neglelejet kan også forekomme med neglesvamp. Hvis du har nogen af disse symptomer, har dine negle tjekket af en læge.

Identifikation

Lægen vil tage en prøve af snavs under dine negle til at analysere. Analysen vil afgøre, om der er en svampeinfektion eller en bakteriel infektion. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der forårsager infektionen, således at den korrekte behandling kan bruges til at rydde det op.

De svampe, der forårsager søm svampeinfektioner er fra en gruppe af svampe kaldet dermatofytter, men infektioner kan være forårsaget af mug og gær samt.

Årsager

De organismer, der forårsager infektioner i negle er normalt findes i fugtige miljøer. Brusebade og svømmebassiner er ofte de områder, hvor organismen gør kontakt med dine negle. Nedskæringer og separationer mellem søm og neglelejet tillade organisme at komme ind i din hud.

Svampen vil fortsætte med at vokse og sprede når dine negle er i varme og fugtige omgivelser. Tånegle er særligt sårbare over for denne type infektion, fordi de er som regel i et mørke, varme og fugtige miljø inde i dine sko. Hænderne fremlægge en mere vanskelige miljø for organismerne, der vokser og trives i.

Behandlinger

Svampedræbende medicin er normalt ordineres til behandling af en svampeinfektion, der opsplitning negle. Over-the-counter antifungal cremer er til rådighed, men resultaterne varierer. Det er vanskeligt at behandle svamp under negle med denne type medicin.

En oral medicin anvendes til behandling af neglesvamp og forårsager en ny søm til at vokse i stedet for den inficerede negl. Behandling med denne medicin kan tage måneder at se resultaterne. Holde dine negle gratis varme, fugtige miljøer forebygger infektion spredes under brug af oral medicin.

Operationen udføres når en neglesvamp er svær og forårsager en hel del af smerte. Kirurgi indebærer fjernelse af neglen og behandling af neglelejet. Det kan tage så lang tid som et år at vokse en ny søm efter operationen. I nogle tilfælde har hele neglen ikke skal fjernes men kun den del, der er inficeret med søm svamp.

Alternative behandlinger for neglesvamp omfatter tea tree olie, som er antiseptisk og svampedræbende egenskaber, som kan bekæmpe et søm svampeinfektion. Lavendel olie og tea tree olie kombineres i samme proportioner er også en effektiv alternativ behandling af neglesvamp.

Forebyggelse

At forhindre et søm svamp, der forårsager negle til at opdele og knæk er lettere end at behandle en svamp, når det har fået under dine negle. Bær sokker, der holder fødderne fri for fugt og holder de nagle pudsning. At holde dine fødder tørre vil forhindre en svamp i at vokse ind i en svampeinfektion.

Hvis du udvikler en neglesvamp under et søm, vaske dine hænder efter berøring af området. En neglesvamp kan sprede sig til flere negle meget hurtigt.

Bære sko i offentlige områder som brusere, badeværelser og poolområder for at forhindre søm svamp samt.

Svampen trives i varme, fugtige miljøer. At holde negle gratis af disse betingelser vil forhindre svamp i at vokse ind i en fuld blæst infektion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com