Hvordan at kontrollere kolesterol uden statiner

01/03/2011 by admin

En statin er en kolesterol-sænkende medicin, såsom Lipitor. Patienter med forhøjet kolesterol skal sænke deres low-density lipoprotein niveauer, også kaldet LDL eller "dårlig" kolesterol. Unormale niveauer af LDL føre til en højere risiko for hjertesygdomme, fordi LDL kan bygge på de indvendige vægge af arterierne. Det er muligt at sænke dit kolesteroltal uden at tage et statin, men det vil tage en forpligtelse til at ændre din livsstil.

Instruktioner

• Ændre dine spisevaner fra fødevarer med højt "dårlige" kolesterol, som fastfood, at en afbalanceret kost med fødevarer lavt indhold af mættet fedt og kolesterol. Kost er nok den vigtigste faktor i højt kolesteroltal. Spise fødevarer, der indeholder sunde niveauer af HDL eller "god" kolesterol, som er til stede i fødevarer, såsom fisk og olivenolie. Spis fuldkorn, der har opløselige fibre, snarere end bleget mel. Spiser planter, bælgfrugter og andre naturlige og uforarbejdede fødevarer er afgørende i at sænke dit kolesteroltal.

• Komplet 30 minutters motion mindst fem dage om ugen. Gå til en gym og bruge løbebånd, trappe bjergbestiger, eller elliptisk, at nævne et par stykker, eller spille sport, der rejser din puls til en aerob niveau. Hvis du vedligeholder en øvelsesprogram for mindst 12 uger, suppleret med en positiv ændring i din kost, bør du se din kolesterol niveauer drop. Konsultere din læge før du starter en øvelsesprogram.

• Tage et supplement, niacin, som er et B-vitamin bruges til at øge niveauet af gode HDL-kolesterol. HDL hjælper med at fjerne LDL-kolesterol fra blodbanen. Du kan få en højere dosis af niacin med en recept fra din læge. Niacin er også i magert kød, mejeriprodukter, fjerkræ og nødder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com