Hvordan til at drive dit sind for at stoppe med at ryge

03/17/2010 by admin

Hvordan til at drive dit sind for at stoppe med at ryge

Det gamle ordsprog "Du kan opnå noget du indstille dit sind til" er rigtigt, når det kommer til kraftoverførsel dit sind til at bekæmpe cravings på din måde at stoppe med at ryge. I modsætning til at bryde eller gøre vaner, er rygning en afhængighed, der tager dobbelt så lang tid at bryde cravings og afsavn du vil lider af rygning tilbagetrækning. Det vil tage udholdenhed, udholdenhed og selvkontrol at overvinde din afhængighed af rygning, men kan gøres med magt i sindet.

Instruktioner

• Skriv ned dine mål på et ark papir i tre ord eller mindre. Uanset hvordan du ord det, skal dine mål være kort og til punktet, og om at eliminere dine rygevaner. Du kan finde et billede af et "Rygning forbudt" tegn og indsætte det over dit mål som en visuel påmindelse.

• Lave flere kopier af dit tegn og sætte dem i ethvert sted, hvor du ofte besøger og vil se det mest. Ved siden af din seng, på dit skrivebord på arbejde, er som baggrund på din mobiltelefon og din bil gode steder at sætte en påmindelse.

• Tænke og visualisere dit mål. Tænke over hvorfor du rygestop uanset om det er på grund af dine børn, ægtefælle eller din sundhed. Visualisere dit mål, når du vågner op en gang i løbet af dagen og en gang før sengetid. Find et område i dit hus, hvor du kan slappe af og undgå distraktioner som dine børn. Visualisere fortæller dine kære, at du har Afslut og bruge de ekstra penge til at gå på ferie. Målet med visualisering er at gøre dig selv tørster slutresultatet slemt nok for dig at gøre det til en realitet.

• Gentag rutine for omkring to måneder. I to måneder, vil du skal styrke processen fungerer og er det værd. Har din ægtefælle eller familiemedlemmer motivere og minde dem om, hvorfor du standser rygning i første omgang.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com