Naturlægemidler For Acne ar

03/29/2010 by admin

Mennesker, der har lidt med acne er tilbøjelige til at acne ardannelse, men der er mange store naturlægemidler for acne ar lige i dit eget køkken.

Bagepulver

Bagepulver fungerer fint at falme hvilken hyper-pigmentering acne ardannelse. Bagepulver alkalizes din hud, hvilket gør det lettere for din hud til at helbrede. Massere lidt på din hud med vand to gange en dag og skyl.

Tea Tree olie

Tea tree olie, en anti-svampe, reducerer rødme og tillader huden at helbrede hurtigere. Ising lidt te træ olie på acne ar ved hjælp af en vatpind.

Vitamin E olie

Massere lidt kan E-vitamin olie ind i huden to gange om dagen blødgøre huden og forbedre udseendet af acne ar. Vitamin E olie bekæmper de frie radikaler, der angriber huden, gør det muligt at helbrede hurtigere.

Vitamin F

Vitamin F, ellers kendt som omega fedtsyrer hjælpe fald facial ardannelse indefra og ud. Du kan finde omega fedtsyrer i supplement form, eller du kan spise det i form af hørfrøolie eller fede fisk som laks.

Vitamin A

Vitamin A hjælper med at genopbygge cellestruktur af huden og hjælper i produktionen af kollagen. Du kan finde store mængder af vitamin A i gulerødder og squash, eller du kan tage det i supplement form.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com