Potentielle risici ved donere æg

12/22/2010 by admin

Selvom donere æg kan synes som en nem måde at tjene penge og hjælpe en familie, er det også en nem måde at udvikle sundhedsmæssige komplikationer som æggestokkene Hyperstimulation Syndrome, hedeture, gynækologisk kræft, depression og etiske spørgsmål og endda døden.

Æggestokkene Hyperstimulation Syndrome

Æggestokkene Hyperstimulation Syndrome er en livstruende medicinsk komplikation, hvor æggestokkene bliver fyldt med væske på grund af de hormoner, der administreres for at bistå i reproduktion. De hormoner, der gives til kvinder, der donerer æg hjælp æggestokkene producerer mere end ét æg. Disse stoffer kan være dødbringende, hvis for meget af det er administreret, eller hvis kroppen ikke kan håndtere hormonerne. Æggestokkene kan blive hævede med væske og blive meget smertefuld.

Hot blinker

Med alle de hormoner, der administreres for at stimulere ægproduktionen, kan kvinde donerer æg oplever hedeture. Hedeture er ubehageligt, stærk fornemmelser af varme, som kan forårsage sveden, angst og en hurtigere puls.

Gynækologisk kræft

Gynækologiske kræftformer, som æggestokkene, livmoderhalskræft, vaginal, vulva og livmoderkræft, kan være et resultat af donere æg, da det menes, at de hormoner, der anvendes til at producere æg kan være kræft, ifølge Task Force's rådgivende gruppe om bistået reproduktionsteknologier, en gruppe af specialister og læger.

Depression og etiske spørgsmål

Med overbelastning af hormoner og de utallige lægebesøg og tests, processen med at donere kan et æg forårsage depression eller forskellige etiske problemer. Kvinder tror, deres æg vil hjælpe et par eller mor, der ønsker et barn. Men hvad mange kvinder ikke ved er, at nogle gange deres æg går til forskning i stamceller, hvor kvinder har mange befrugtede æg i hende og ufødte babyer kan være afbrudt for at forebygge sundhedsmæssige komplikationer til kvinden.

Død

Selvom chancerne er meget lav, kan kvinder dør af donere æg. Ifølge The menneskers forplantningsevne and Embryology Authority (HFEA), dødsårsagen kan være kræft, at miste en legemsdel eller fra at udvikle ovarie Hyperstimulation Syndrome.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com